غلامعلی گدازنده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار>> >>ایرنا اظهار کرد : با وجود جذب اعتبار و خرید تجهیزات که از فناوریهای بسیار پیشرفته و نوآورانه در آنها استفاده شده اما در سالهای اخیر بنا به مسائل مدیریتی و نبود فضا برای راه اندازی، این امکانات در انبارهای دانشگاه علوم پزشکی باقی مانده بود و خاک می خورد.
وی به انباشت «پت اسکن و آنژیوگرافی» به مدت چهارسال در انبارهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و گفت: در حالی که این تجهیزات پزشکی که بسیار برای تشخیص و درمان بیماری هایی نظیر سرطان موثر است برای سالها از دسترس و استفاده مردم استان خارج بود.
پت اسکن می تواند به پزشکان در تست بیماری، آماده شدن برای جراحی و مشاهده میزان موفقیت آمیز بودن روند درمان کمک کند. این روش ممکن است به دلایل مختلفی درخواست شود، اما اغلب آنها در مورد سرطان، بیماری های قلبی و بیماری های مغزی مورد استفاده قرار می گیرند.
مشاور عالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران توضیح داد :خوشبختانه با اقدامات و پیگیری های انجام شده این مشکل در حال برطرف شدن است و امیدواریم طی روزها و یا ماههای آینده تجهیزات اینچنینی وارد چرخه بهداشت و درمان استان شود.
وی عنوان کرد: این تجهیزات پزشکی در سطح کشور و منطقه شمال کشور ممتاز و محدود هستند که با ساخت مکان و فضا از جمله اتاق عمل جراحی در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری که کمتر از سه ماه آینده به بهره برداری می رسد، این تجهیزات قابل استفاده خواهد بود.
به گزارش >>ایرنا، در مازندران ۲ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فعالیت می کنند یکی با نام دانشگاه بابل و دیگر به نام استان است و در هر یک از این دانشگاه ها به واسطه فعالیت هایشان زیرساخت های بهداشتی درمانی شامل بیمارستان، خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت مستقر هستند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی مازندران که بزرگترین و پرُکارترین دانشگاه علوم پزشکی این خطه از شمال کشور به شمار می رود از طریق ۴۰ بیمارستان دولتی که هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی و ۵۰۰ تخت ای سی بو و ۳۰۰ تخت سی سی یو دارد و هزار و ۱۰۰ خانه بهداشت و دیگر زیرساخت های بهداشتی درمانی موجود در شهرها و روستاها خدمات رسانی به دو میلیون و ۸۰۰ نفر جمعیت مازندران و نیز میلیون ها هموطنی که به این استان سفر می کنند را انجام می دهد.
پنج مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره)، بوعلی سینا، شهید زارع، فاطمه الزهرا(س) همگی در ساری و رازی در قائمشهر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران فعالیت می کنند.
علاوه بر این بیمارستان ها که علاوه بر ارائه خدمات درمانی مراکز آموزشی مازندران به شمار می روند ۲۱ بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران فعالیت می کنند که شامل امام علی(ع)، امام رضا(ع)، امام خمینی (ره) و ۱۷ شهریور همگی در آمل، حضرت زینب (س) در بابلسر، امام خمینی (ره)، خاتم الانبیاء (ص) و شهدا همگی در بهشهر، شهید رجایی در تنکابن، مرحوم عزیزی در جویبار، آیت الله طالقانی چالوس، امام سجاد(ع) رامسر، شهدا در زیراب، امام خمینی (ره) در فریدونکنار، قائم (عج) در کلاردشت، ثامن الائمه (ع) در گلوگاه، شهداء در محمودآباد، امام حسین (ع) در نکا، امام خمینی(ره) در نور، شهید بهشتی در نوشهر و آیت الله خامنه ای در عباس آباد هستند.