به گزارش بامداد چهارشنبه >>ایرنا، البرش در گفت وگو با الجزیره گفت: بسته شدن گذرگاهها، وخامت اوضاع در نوار غزه به ویژه در بیمارستانها را تشدید کرده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ما با یک بحران بسیار بزرگ روبرو هستیم و کودکان و زنان باردار بیشترین آسیب را میبینند، افزود: رژیم صهیونیستی مانع رسیدن آب و غذا به شهروندان ما میشود.
مدیر کل وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه همچنین با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ هزار کودک در نوار غزه یتیم شدهاند، گفت: ۱۰۰ کودک در حالی که منتظر باز شدن گذرگاه بودند، جان خود را از دست دادند.
البرش افزود: همچنین نزدیک به یک میلیون کودک در نوار غزه از کمکهای حیاتی محروم هستند.
مدیر کل وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه ادامه داد: ما در نتیجه پیامدهای غیرمستقیم جنگ، افراد بیشتری را نسبت به شهدای جنگ غزه از دست میدهیم.
البرش با بیان اینکه از ۳۸ بیمارستان در نوار غزه، ۲۰ بیمارستان به صورت نصفه و نیمه کار میکنند، گفت: رژیم صهیونیستی بیش از ۳۶۰ نفر از کارکنان بخش بهداشت و درمان را بازداشت کرده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه هم اکنون سه هزار کامیون حامل کمکهای بشردوستانه چشم به راه ورود به نوار غزه هستند، تاکید کرد: ما از نهادهای بین المللی می خواهیم به وظایف خود عمل کنند.
>>به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.