>>به گزارش ایرنا، سید امیر حسینی جو روز یکشنبه در دومین جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان مازندران ضمن اشاره به اینکه، همه مدیرانی که در این نشست حضور دارند موظفند جهت ارائه خدمات مناسب به مردم در سواحل تلاش کنند، اظهار کرد: ارائه خدمات مطلوب در سواحل اولویت اصلی دستگاههای متولی است و همه نهادهای ذی ربط در امر ساحل میبایست با برنامهای هدفمند در این مسیر گام بردارند.
وی ادامه داد: فرمانداران متولی هماهنگی و نظارت بر امر ساحل است و در حوزههای شهری و روستایی در سواحل ضرورت دارد از ظرفیت بخشداران، شهرداران و دهیاران استفاده شود.
حسینی جو افزود: مسئولیت سازی در سواحل از جمله مهمترین دستور کارهای مهم فرمانداران است که در این راستا ضروری است شاهد کاهش بوروکراسی اداری جهت صدور مجوز فعالیت در طرحهای ساحلی باشیم.
وی گفت: بنا داریم بر فرایند اجرای فعالیتهای گوناگون در سواحل نظارت دقیقی داشته باشیم چرا که ایجاد شرایط مطلوب برای مردم در سواحل از اولویتهای اصلی ما در سال ۱۴۰۴ است
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران تاکید کرد: دریا و جنگل موهبت الهی است و بزرگترین نعمت در استان است و بر این اساس همه ما ساکنان این استان و مسافرین عزیز وظیفه داریم در حفظ این نعمت خدادادی کوشا باشیم.
وی گفت: بی توجهی به طبیعت این دیار آسیب رساندن به خودمان و محیط زیست در حال و آینده خواهد بود. مازندران پاک مورد تاکید استاندار و مقامات محلی است، یک شعار نیست، یک وظیفه حیاتی است برای همه و این انتظار را داریم که در حفظ استان از همه ظرفیتها بهره ببریم.
طرح سالمسازی دریا از سال ۱۳۹۱ با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارتهای اجتماعی همه ساله در سواحل این استان اجرا می شود.
مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب میشوند.
استان مازندران بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.