به گزارش خبرنگار >>ایرنا، قاسم شریفی عصر یکشنبه در نخستین همایش کمیتههای هماهنگی و پشتیبانی بسیج فرهنگیان و دانشآموزان سمنان با اشاره به اهمیت هفته معلم و دهه کرامت و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و شهدای فرهنگی و دانشآموز استان، حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس را تسلیت گفت و بر لزوم توجه ویژه به مقام معلم بهعنوان محور اصلی تعلیم و تربیت تاکید کرد.
وی گفت: همدلی و همگرایی لازمه پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت در مسیر سند تحول بنیادین است.
وی با بیان اینکه همدلی و همگرایی اساس موفقیت در هر فعالیتی است، بیان کرد: برای غلبه بر چالشها و تحقق اهداف آموزش و پرورش، باید با نگاهی واحد و روحیهای جمعی پیش رفت.
شریفی با اشاره به برنامهریزی دقیق برای سال تحصیلی آینده بر مبنای سند تحول بنیادین افزود: مدرسه باید کانون اصلی تربیت باشد؛ چراکه مدیران مدارس نقش محوری در این زمینه دارند.
وی با توجه به تشکیل و راهاندازی سه شورای ویژه در آموزش و پرورش سمنان مبنی بر شورای راهبری رسانه، شورای توسعه فرهنگ هوش مصنوعی در مدارس و توجه به درآمد پایدار برای مدارس، گفت: ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانشآموزی در سمنان با حضور مقامهای عالی وزارت آموزش و پرورش در اواخر خرداد پیشبینی شده است.
>>توجه جامعه به شان و جایگاه معلمان
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با اشاره به حق متقابل جامعه و معلمان، آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت اضافه کرد: معلم ستون فقرات توسعه کشور است و باید بیش از پیش به جایگاه او توجه شود.
وی از مدیران و فرماندهان سپاه قائم(عج) سمنان خواست تا با اقدامات نمادین در هفته معلم، ارزشهای این قشر را به جامعه یادآوری کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با قدردانی از حمایتهای سپاه استان و بسیج فرهنگیان ابراز امیدواری کرد که با همکاری همهجانبه، گامهای موثری در زمینه ارتقا کیفیت آموزش و پرورش برداشته شود.
>>به گزارش ایرنا، ۱۰ هزار فرهنگی تعلیم و تربیت ۱۳۰ هزار دانشآموز و نوآموز را در استان سمنان عهدهدار هستند.
۹۹۵ مدرسه با پنجهزار و ۷۸۳ کلاس درس در سمنان وجود دارد و ۱۴ درصد دانشآموزان در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند که ۲۹۵ مدرسه از کل مدارس سمنان فرسوده و ۱۰۹ مدرسه در مرحله ساخت و نیمهتمام است.
سمنان با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.