به گزارش شنبه شب ایرنا ازروابط عمومی استانداری قم، اکبر بهنامجو، در جشنواره امتنان از کارگران، گروههای کاری و کارفرمایان با تبریک این روز به حاضران اظهار داشت: نقش نیروی انسانی در توسعه استان بسیار والا است و همه کسانی که در این مراسم سخنرانی کردند، بر این نکته تأکید داشتند که بدون توجه به نیروی انسانی، توسعه بیمعنا خواهد بود.
وی گفت: نیروی انسانی چه در بخش کارگران و چه در میان کارفرمایانی که هدایت کارخانجات و مراکز تولیدی را بر عهده دارند، نقش اول را ایفا میکند.
بهنامجو همچنین به سخنان مدیر بانک رفاه کارگران اشاره کرد و افزود: کارخانجاتی که حسابهای خود را به این بانک منتقل کنند، میتوانند از تسهیلات ویژه برای خود و کارکنانشان بهرهمند شوند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات انباشته شده ناترازی برق در استان، اظهار داشت: این مشکلات طی سالهای متمادی ایجاد شده و یکشبه به وجود نیامده است و خوشبختانه دولت در این زمینه گام اساسی برداشته است. اکنون در سراسر کشور شاهد سرمایهگذاری گسترده در نیروگاههای خورشیدی، CHP و DG هستیم.
وی در خصوص وضعیت تولید برق در استان قم بیان کرد: تاکنون نزدیک به ۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات پروانه صادر شده و با توجه به مصرف ۱۱۰۰ مگاواتی استان، حدود ۶۰۰ مگاوات نیز در حال تولید است. عملیات اجرایی برای نزدیک به ۴۵۰ مگاوات آغاز شده و حدود ۱۰۰ مگاوات وارد مرحله نصب در زمین شده است.
استاندار قم افزود: پروژهای ۲هزار مگاواتی نیز طی یکی ۲ هفته آینده زمین آن واگذار و وارد فاز اجرایی میشود.
وی گفت: با اجرای این پروژهها، قطعیهای برق که طی سالهای گذشته ایجاد شده، چه با برنامه و چه بدون برنامه، برطرف خواهد شد و تولیدکنندگان میتوانند با اطمینان خاطر به فعالیت خود ادامه دهند.
استاندار قم با تأکید بر اهمیت تأمین انرژی تولیدکنندگان تصریح کرد: قطع برق در تابستان امسال نیز پیشبینی میشود، اما با برنامهریزی انجامشده، امیدواریم تا دو سال آینده شاهد قطعی برق در استان نباشیم.
پیام تبریک استاندار قم به مناسبت هفته کارگر
استاندار قم در پیامی، فرارسیدن هفته کارگر را تبریک گفت.
در پیام بهنام جو آمده است:نیروی کار، شریان حیاتی و موتور محرکه پیشرفت و توسعه هر اقتصادی محسوب می شود و کارگران، با دستان توانمند و تلاش خستگیناپذیر خود، چرخهای تولید را به گردش درآورده و بنیانهای اقتصادی و اجتماعی کشور را استوار میسازند.
وی در این پیام ادامه داده است:دین مبین اسلام، به عنوان یک دین جامع، کار و تلاش را نه تنها یک ضرورت برای تأمین معاش، بلکه یک عبادت و ارزش والا میداند و درآیات و احادیث متعددی با مذمت تنبلی و بیکاری، انسان به کار و کوشش برای کسب روزی حلال و بهره مندی از نعمت های الهی دعوت شده است.
پیام حاکیست: در سال های اخیر، رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اهمیت موضوعات اقتصادی در انتخاب شعارهای راهبردی، نقشه راهی را برای حرکت کشور در مسیر توسعه و پیشرفت ترسیم میکنند و قطعا تحقق این شعارها، بدون مشارکت فعال و دلسوزانه کارگران به عنوان عنصر اصلی تولید و اشتغال، امری دشوار و حتی غیرممکن خواهد بود.