یکشنبه، 07 اردیبهشت، 1404

پنکه تنها سیستم سرمایشی بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک!

به گزارش ایرنا، در شرایطی که دمای هوا طی روزهای اخیر روند افزایشی داشته است، خرابی سیستم خنک کننده بیمارستان امام علی(ع) بیماران بستری را کلافه کرده به طوریکه بیماران در تماس با بستگان خود در خواست «پنکه» و «باد بزن» می کنند.

بسیاری از بیماران که به امید درمان در این بیمارستان بستری شده اند به دلیل شدت گرما در خواست ترخیص از بیمارستان را دارند.

تعدادی از بیماران نیز که توان راه رفتن دارند از بخش های بستری بیمارستان خود را به معدود کولرهای سالم بیمارستان رسانده اند تا ساعتی از گرمای بیمارستان رها شوند.

با توجه به خرابی سیستم سرمایشی بیمارستان امام علی (ع) و نارضایتی شدید بیماران و همراهان، علیرضا گوروئی فرماندار اندیمشک به محض اطلاع از این موضوع با حضور سرزده در این بیمارستان از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

«در این سه شب بیمارستان جهنم بود» این را یکی از بانوان بخش زنان بیمارستان امام علی(ع) در مواجهه با فرماندار گفت و افزود: «شدت دما و گرما در فضای داخلی بیمارستان به حدی است که بیماران را کلافه و بی تاب کرده است.»

فرماندار اندیمشک در بازدید سرزده از بیمارستان امام علی(ع)، ضمن عذرخواهی از خرابی سیستم سرمایشی این بیمارستان، دستور فوری برای حل این مشکل صادر کرد.

یکی دیگر از بانوان همراه بیمار نیز با انتقاد از خرابی سیستم سرمایشی گفت که دیشب تا صبح بیمار خود را با بادبزن باد زده ام؛ گرمای بیمارستان قابل تحمل برای افراد سالم نیست چه رسد به بیماران و کودکان بستری».

یکی از سوپروایزرهای بیمارستان نیز با تشریح وضعیت خرابی کولرهای بیمارستان گفت: «کولر انتهای سمت راست سالن پذیرش بیمارستان خراب است، کولر انتهای سمت چپ بیمارستان هم از همان روز اول سوخته بود و تنها کولر سالم سالن همین کولری است که الان بیماران در زیر آن جمع شده‌اند»

فرماندار اندیمشک در گفت‌وگو با بیماران و جمعی از کادر درمان بیمارستان، ضمن عذرخواهی از بیماران و همراهان آنها بابت مشکلات پیش‌آمده در بیمارستان امام علی (ع)، در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز خواستار چاره اندیشی فوری برای حل این مشکل شد.

در پی پیگیری فرماندار اندیمشک مقرر شده است تا تیمی فنی برای حل مشکل سیستم سرمایشی به این بیمارستان اعزام شود.

به گزارش ایرنا، بیمارستان امام علی ( ع ) اندیمشک در سال ۱۳۳۵ با ظرفیت ۱۳۳ تخت ثابت تاسیس شد؛ این بیمارستان هم اکنون از جمله مراکز درمانی وابسته به دانشگاه پزشکی جندی شاپور اهواز است که هم اکنون ۱۵۱ تخت خواب فعال دارد .

این بیمارستان دارای بخش‌های CCU، اطفال، جراحی زنان و زایمان، ارتوپدی، داخلی، ICU جنرال، داخلی اعصاب (نورولوژی)، ارولوژی، ENT، چشم، جراحی عمومی، نوزادان، اتاق عمل، تالاسمی، اورژانس، پست پارتوم، دیالیز، لیبر و دیگر واحدهای پاراکلینیکی و درمانگاهی است.

13 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها