رضا جعفری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مراسمها در چارچوب یک حرکت مردمی و با مشارکت تمام دستگاههای اجرایی، نهادهای حاکمیتی و گروههای مردمی طراحی شده و تلاش میشود تا یاد و خاطره این عزیزان که جان خود را در راه خدمت به مردم فدا کردند، بهطور شایسته گرامی داشته شود.
وی با بیان اینکه تمامی ظرفیتهای سیستان و بلوچستان برای برگزاری باشکوه این مراسم بهکار گرفته شده است، افزود: ستادهای مردمی شهرستانی نیز در نقاط مختلف استان تشکیل شدند و برنامهریزی برای اجرای برنامههای فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی در دستور کار قرار دارد.
دستیار استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نقش مردم در برگزاری این آیینها محوری و تعیینکننده است و تمام اقدامات ستاد مردمی در راستای تقویت حضور مردمی و بهرهگیری از ظرفیتهای اجتماعی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طراحی شده است.
وی از رسانههای سیستان و بلوچستان خواست با پوشش مناسب این رویداد، نسبت به تبیین ابعاد شخصیتی و خدمات ارزنده شهدای خدمت بهویژه رئیسجمهور شهید، آیتالله رئیسی، اهتمام ویژه داشته باشند.
به گزارش ایرنا، ظهر روز ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پی بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه سی در منطقه جلفا، رئیس جمهور کشورمان خادم الرضا، خادم جمهوری ایران آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان او از جمله آقای «امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه، «آیتالله آلهاشم» امام جمعه تبریز، «رحمتی» استاندار آذربایجان شرقی و همچنین سرتیم حفاظت رئیسجمهور، خلبانان و کادر پرواز به دلیل شرایط نامساعد آب و هوایی دچار سانحه شد و همگی آنها به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
آیت الله سیّد ابراهیم رئیسالساداتی ۶۴ ساله هشتمین رئیسجمهور ایران بود. وی متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ شهر مقدس مشهد بود و مسئولیتهایی چون ریاست قوه قضاییه و معاونت اول این قوه، دادستانی کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نائب رئیسی مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی را در کارنامه داشت.