سه‌شنبه، 09 اردیبهشت، 1404

پالایشگاه تبریز نقش مهمی در جلوگیری از خام‌فروشی ایفا می کند

به گزارش روز جمعه >>ایرنا، علیرضا نوین در بازدید از پالایشگاه تبریز با بیان اینکه ناترازی‌ها مسئله این روزهای مدیریت کشور شده است، اظهار کرد: پالایشگاه تبریز با تصفیه و تولید گازوئیل، ساخت بنزین باکیفیت و استاندارد، روغن پایه و تهیه برخی مواد مورد نیاز و همان طور که اشاره شد، نقش مهمی در جلوگیری از خام‌فروشی ایفا می‌کند.

وی با اشاره به پیشرفت‌های پالایشگاه تبریز در بروزرسانی فناوری و تولید محصولات سودآور، بیان کرد: هزینه‌های صورت گرفته در مجموعه برای کاهش آلایندگی و تبدیل به پالایشگاه پاک قابل تقدیر و زیرساخت‌های آتش‌نشانی آن در راستای الزامات پدافند غیرعامل کم‌نظیر است.

>>>>ورود پالایشگاه تبریز به تولید سوخت جت و هواپیما نشانگر روند پیشرفت مجموعه است

عضو فراکسیون نظارت بر صنعت نفت و گاز کشور با بیان اینکه ورود پالایشگاه تبریز به تولید سوخت جت و هواپیما نشانگر روند پیشرفت مجموعه است، یادآور شد: پالایشگاه تبریز با افزایش ظرفیت تولید و فروش، جزو مجموعه‌های سودده صنعت نفت کشور است.

نوین از پیگیری رفع موانع طرح جامع پالایشگاه تبریز برای عمل به رسالت هوای پاک و اشتغال‌زایی در منطقه خبر داد و گفت: تولید مازوت کم‌گوگرد و پاک مورد نیاز تبریز و بناب و سایر کلانشهرهاست و ما پیگیر تامین مالی طرح و تسریع در طی فرایندهای اداری به‌ویژه در بخش مجوزهای زیست‌محیطی خواهیم بود.

>>پالایشگاه تبریز سالانه ۱۸هزار میلیارد ریال مالیات می‌دهد و این مبلغ می‌تواند به طرح توسعه پالایشگاه تزریق شود.

وی خاطر نشان کرد: پالایشگاه تبریز سالانه ۱۸هزار میلیارد ریال به دولت مالیات می‌دهد و این مبلغ می‌تواند به طرح توسعه پالایشگاه تبریز تزریق شود.

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی همچنین خواستار توجه مضاعف پالایشگاه تبریز به رفع کمبودها و کاستی‌ها در محله کوجووار تبریز شد و تاکید کرد: با هدف عمل به مسئولیت‌های اجتماعی پالایشگاه در محله کوجووار اقدامات ماندگاری به ثبت رسانده اما همچنان این محله با محرومیت‌ها و چالش‌های زیرساختی مواجه است که حمایت مالی پالایشگاه تبریز را می‌طلبد.

>>به گزارش ایرنا، شرکت پالایش نفـت تبریز در سـال ۱۳۵۳ طراحی و پـس از اتمـام مـراحل احداث در بهــمن ســال ۱۳۵۶ با ظرفیـت اسـمی ۸۰ هزار بشـکه در روز راه اندازی شد و افزایـش ظرفیـت تولیـد به ۱۱۰ هزار بشکه در سال ۱۳۷۱ با تلاش کارشناسان و متخصصان داخلی رقم خورد.

این شرکت هـم اکنـون سهـم حـدود هفت درصـدی از تـوان تصـفیه نفـت خـام کـل کشـور را با تبـدیل به فـرآورده هـای اصلی و ویژه به خود اختصاص داده و تأمیـن بخـشی از سوخـت مایـع مورد نیـاز شـمال غـرب کشــور (اسـتان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و کردستان) را برعهده دارد.

3 روز پیش

دسته‌بندی‌ها