جمعه، 05 اردیبهشت، 1404

پنج هکتار از اراضی کشاورزی بلاکشت در سوادکوه احیا شد

به گزارش ایرنا، محمدعلی سلیمانی روز پنجشنبه در حاشیه نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری اظهار کرد: با تلاش جهاد کشاورزی سوادکوه و بازسازی مسیرهای دسترسی به مزارع، حدود پنج هکتار از اراضی کشاورزی که در سال‌های اخیر به دلیل مسدود بودن راه‌های دسترسی، بلاکشت باقی مانده بود، مجدداً قابل بهره‌برداری شده و به چرخه تولید بازخواهد گشت.

وی افزود: وضعیت مسیرهای دسترسی به اراضی کشاورزی منطقه مورد بررسی قرار گرفت و پس از تأمین اعتبار، عملیات مرمت و بازسازی این مسیرها آغاز شد.

سلیمانی با اشاره به اهمیت همکاری کشاورزان در حفظ و نگهداری مسیرهای بین مزارع، از آنها خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل و آسیب در جاده‌ها، مراتب را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه اطلاع دهند تا اقدامات لازم در جهت رفع موانع انجام پذیرد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی سوادکوه ضمن ارائه توصیه‌های فنی به کشاورزان منطقه، ابراز امیدواری کرد با تداوم این اقدامات، شاهد رونق هرچه بیشتر بخش کشاورزی دراین شهرستان باشیم.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

8 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها