به گزارش ایرنا، حسین فیض آبادی عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری ششتمد با اشاره به نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «سرمایه گذاری در تولید» افزود: در کنار ستاد حمایت از تولید و اشتغال مجمع مشورتی توسعه نیز در این شهرستان تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: این مجمع مشورتی به منظور بهرهگیری از ظرفیت مردم و نخبگان شهرستان راه اندازی شده تا با شناسایی شرایط بومی، محلی و ظرفیت های منطقه در همان مسیر گامهای موثری برداشته شود.
فیض آبادی گفت: ذیل این مجمع مشورتی کارگروههایی در حوزههای مختلف اقتصادی، زیربنایی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته و
رویکرد ما به این مجمع مشورتی هماندیشی است و انتظار می رود دستگاههای اداری با دبیران این کارگروهها که مشاوران فرماندار محسوب می شوند همکاری نمایند تا شرایط بهتری برای توسعه رقم بخورد.
وی افزود: این کارگروههای تخصصی مأموریت دارد با شناسایی دقیق مسائل و ارائه راهکارهای عملیاتی به صورت مشورتی به مدیران اجرایی مسیر توسعه متوازن و پایدار را در این منطقه فراهم سازد.
فرماندار ششتمد در ادامه تصریح کرد: از زحمات اعضای ستاد خدمات سفر شامل دستگاههای اجرایی خدمات رسان و نهادهای امنیتی، نظامی و انتظامی شهرستان در ایام تعطیلات نوروزی جهت ارائه خدمات، امنیت مسافران و کاهش تلفات جادهای تشکر می کنیم.
فیض آبادی افزود: همچنین هفته گذشته مانور لحظه صفر در شهرستان ششتمد برپا شد که ضمن عملکرد قابل قبول نهادهای دخیل در این رویداد بر لزوم آمادگی بیشتر و در دسترس بودن مدیران دستگاههای اجرایی تأکید می شود.
دستگاههای اجرایی اولویت های خود را مشخص کنند
فرماندار ششتمد گفت:دستگاههای اداری شهرستان ورای فعالیتهای روزانه اولویتهای خود را مشخص نمایند و در آن مسیر گام بردارند.
فیض آبادی افزود: همچنین مدیران نهادهای اداری ارتباط خود با استان، مدیران کل و کارشناسان مربوطه تقویت و ضمن تسلط بر قوانین بالادستی، قانون بودجه ۱۴۰۴ و برنامه هفتم توسعه موارد مرتبط حوزه کاری خود از این قوانین را احصا و برنامه ریزی لازم را برای دستیابی به اهداف پیش رو داشته باشند.
وی همچنین با تاکید بر پیگیری امور از سوی دستگاههای اجرایی افزود: یکی از ضعفهای مشهود در سطح شهرستان عدم پیگیری امور است چنانکه برخی مصوبات در مسیر اجرا قرار نمیگیرد.
فیض آبادی همچنین با تاکید بر لزوم احداث ساختمانهای اداری و ارتقاب سطح خدماترسانی به شهروندان گفت: نهادهای اداری که ساختمانی مستقل ندارند مراحل درخواست واگذاری زمین را پیگیری کنند.
وی ادامه داد: با وجود محدودیتها در واگذاری زمین، نهادهای اداری که در خواست زمین داشته اند در مرحله مقدماتی زمین جانمایی شده تا پس از تصویب در کارگروه زیربنایی استان سایر فرایندهای اداری آن انجام شود.
فیض آبادی افزود: تکریم ارباب رجوع و رضایت مندی مردم مورد توجه مدیران و زیر مجموعه آنان قرار گیرد در شرایطی که مردم روستایی با وجود وضعیت نابسامان برخی راههای ارتباطی برای امور اداری به مرکز شهرستان مراجعه می کنند حل مشکلات آنها مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد:گروه جهادی پزشکان متخصص هفته های آتی در شهرستان ششتمد مستقر می شود که لازم است با تامین زیرساخت های مورد نیاز باهمکاری شبکه بهداشت و درمان و سپاه پاسداران زمینه بهره مندی مطلوب شهروندان از این خدمات بهداشتی و درنانی فراهم شود.
در نشست امروز شورای اداری ششتمد، که مزین به نام شهید " محمودعبادی " از شهدای ارتش جمهوری اسلامی بود از خانواده این شهید والامقام قدردانی شد.
شهرستان ششتمد در ۲۴۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد با وسعت سه هزار و ۷۸۶ کیلومتر مربع، دارای ۲۴ هزار نفر جمعیت است.
این شهرستان دارای ۲ بخش مرکزی و شامکان، ۴۸ دهیاری و ۵۳ آبادی است.