به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی >>ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و پنجاه و چهارمین جلسه هیات عالی جذب اعضای هیات علمی کشور به ریاست محمدعلی کینژاد و با حضور اعضای این هیات در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
در ابتدای جلسه، رئیس هیات عالی جذب بر لزوم ارائه رفاهیات به اعضای این هیات تأکید و پیشنهاداتی را در این زمینه مطرح کرد.
در ادامه مقرر شد وزارت صنعت، معدن و تجارت با هماهنگی وزارتخانههای علوم و بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی و بانک مرکزی، نسبت به تدوین سازوکار اختصاص رفاهیات از جمله خودرو و زمین به اعضای هیات علمی اقدام کند و این پیشنهاد برای تصویب نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.
همچنین موضوع عدم تخصیص ردیف استخدامی به اعضای هیات علمی برگزیده بنیاد ملی نخبگان مورد بررسی قرار گرفت و مصوب شد چنانچه فرآیند جذب نخبگان با تأیید هیات عالی جذب انجام شده باشد، سازمانهای برنامه و بودجه و اداری و استخدامی مکلف هستند ظرف یک هفته نسبت به تأمین ردیف استخدامی اقدام کنند.
در این جلسه پنج پرونده مربوط به متقاضیان ماده ۱۵ بررسی و تأیید شد. همچنین مقرر شد جلسهای با حضور نمایندگان وزارت علوم، سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی بهمنظور تعیین تکلیف ردیفهای استخدامی متقاضیان سالهای گذشته برگزار شود.
بر اساس مصوبه جلسه ۲۷۷ هیات عالی جذب، آرا و تصمیمات هیاتهای مرکزی و عالی برای تمام مؤسسات آموزش عالی لازمالاجرا است. در موارد خاص، امکان انتقال رأی متقاضی از یک مؤسسه به مؤسسهای دیگر با رعایت شرایط و بدون نیاز به طرح مجدد در هیات وجود دارد.
>>ثبت تقاضای ۱۵ هزار و ۹۸۰ نفر برای جذب در هیات علمی دانشگاههای وزارت علوم
گزارش فراخوان بهمن ۱۴۰۳ توسط دبیر هیات مرکزی جذب وزارت علوم ارائه شد که بر اساس آن، ۱۵ هزار و ۹۸۰ نفر ثبتنام نهایی داشتهاند. از این تعداد، ۲۱۸۶ نفر تأیید و ابلاغ رأی شدهاند، ۳۱۸۸ نفر تبدیل وضعیت یافتهاند و درصد بالایی از متقاضیان ماده ۱۵ تأیید صلاحیت شدهاند.
در بخشی دیگر از جلسه، موضوع رسیدگی به شکایات ماده ۱۵ و تخلفات دانشگاهها در استنکاف از اجرای مواد ۱۵ و ۲۱ مطرح و پیشنهاد شد دانشگاههای متخلف از شرکت در فراخوانهای بعدی منع شوند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان نیز گزارشی از عملکرد مرکز جذب این دانشگاه ارائه و از همکاری هیات عالی جذب تشکر کرد.
طبق گزارش ارائه شده در این جلسه، در سال ۱۴۰۳، تعداد ۶۶۶ پرونده از سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ نهایی شده و ۳۰۰ نفر برای طرح دکتر معلمی تأیید صلاحیت شدهاند.
در پایان نشست، تعدادی از هیاتهای اجرایی جذب و کارگروههای صلاحیت عمومی در دانشگاههای علوم پزشکی مختلف کشور مورد تأیید قرار گرفتند.