سه‌شنبه، 02 اردیبهشت، 1404

۲ هزار میلیارد ریال اعتبار عمرانی به گنبدکاووس اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار ایرنا، سلیمان هاشمی روز سه‌شنبه درجلسه کمیته برنامه‌ریزی گنبدکاووس افزود: بیشترین تخصیص اعتبارات عمرانی درسال ۱۴۰۳ که سال مالی آن همچنان ادامه دارد مربوط به آب و فاضلاب با ۹۱ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: منابع طبیعی و آبخیزداری گنبدکاووس با ۷۷ درصد، ورزش و جوانان با ۷۷.۵ درصد، اوقاف و امور خیریه با ۷۸ درصد و میراث فرهنگی این شهرستان هم با ۷۳ درصد بیشترین تخصیص از اعتبارت تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی را سال قبل داشته اند.

هاشمی ادامه داد: بنیاد مسکن گنبدکاووس با ۲۷ درصد، امور عشایری با ۳۹ دردصد و جهادکشاورزی این شهرستان هم با ۴۹ درصد کمترین برخورداری از اعتبارات تخصیصی را داشته اند.

فرماندار گنبدکاووس همچنین بابیان اینکه برای توزیع اعتبارات تملک دارایی‌های سال ۱۴۰۴ و براساس اعلام سازمان برنامه و بودجه و مشورت با دستگاه‌های اجرایی، علاوه بر پنج اولویت‌ اصلی و ۱۰ اولویت دیگر این شهرستان برای تخصیص اعتبارات مشخص شده است.

وی، رفع مشکلات آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی، تکمیل فضاهای آموزشی نیمه تمام، تکمیل پروژه‌های مرتبط با بهره‌وری آب دربخش کشاورزی مانند انتقال آب با لوله یا احداث کانال بتنی، تکمیل راه‌های روستایی و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در قالب طرح هادی روستاها را پنج اولویت نخست گنبدکاووس برای تخصیص اعتبارات تملک دارایی‌های سال ۱۴۰۴ برشمرد.

هاشمی افزود: ورزش و جوانان، بهداشت و درمان، بهبود عبور و مرور شهری، گردشگری، نواحی صنعتی، آب‌های سطحی، جاده‌های بین مزارع، آب بندان‌ها و تکمیل طرح های ادارات و نهادها از دیگر اولویت های گنبدکاووس در تخصیص اعتبارات سال ۱۴۰۴ است.

به گزارش ایرنا، دراین جلسه که برخی کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی حضور داشتند برخی مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس هم برلزوم توجه بیشتر به حوزه کاری آنها و تخصیص اعتبارات لازم برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خود شدند.

توجه به بهبود عبور و مرور شهری، توجه به طرح‌های بیابان زدایی، اهتمام به بهسازی جاده‌های بین مزارع و لایروبی رودخانه‌ها و کانال‌های آبرسان از مهمترین موارد مطرح شده توسط برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی گنبدکاووس بود.

شهرستان گنبدکاووس افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

5 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها