به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، غلامرضا تاجگردون در جلسه علنی امروز سهشنبه مجلس و در هنگام بررسی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مورد آخرین وضعیت تهیه و تصویب آییننامههای اجرایی قانون برنامه پنج ساله هفتم گفت: اخیرا در جلسهای جمعی از مسئولان دولت، قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی خدمت مقام معظم رهبری بودیم، ایشان ۳ موضوع را در اولویت اصلی خود قرار دادند و فرمایشاتی را مطرح کردند، ایشان به موضوع برنامه هفتم تاکید داشتند، مقام معظم رهبری فرمودند که شکل موضوع مهم است، اما آنچه که اهمیت بیشتری دارد، اصل موضوع است. باید دقت کنیم که به هدف برسیم.
وی با بیان اینکه ما قبول داریم که برنامه از ابتدای سال گذشته وجود نداشت و یک سال از عمر آن نگذشته و دولت در خرداد ماه تغییر کرد و با استقرار دولت، تغییراتی در اجرای کارها به وجود آمد، افزود: دولت جدید نیز به تلاش خود ادامه داد و احکام تا جایی که ضرورت داشت، به تصویب رسید.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: گزارشات سازمان برنامه و بودجه با گزارشات دیوان محاسبات و مرکز پژوهشها متفاوت است. مهم تفاوت نیست، اما این سه چهار دستگاه به همراه مجلس، باید گرد هم بنشینند و این اعداد را کنار هم بررسی و بر آنها نظارت کنند.
تاجگردون گفت: وارد اختلاف نظرها نمیشوم، اینکه عدد شما درست است یا عدد ما! عدد ما مبتنی بر گزارشهای رسمی است که از سوی شما دریافت کردهایم، و شما هم نظرات خودتان را دارید. مهم این است که این دادهها کنار هم قرار بگیرند. همه اینها قابل حل و رفع است.
وی تصریح کرد: برنامه ششم را اصطلاحا میگفتند کسی صاحب آن نیست؛ کسی نمیگفت این برنامه متعلق به من است. اما برنامه چند صاحب اصلی دارد. اولین و مهمترین صاحب آن، فرمایشات مقام معظم رهبری است که به عنوان سیاستهای کلی، حاکم بر تمامی رفتارهای ما است. صاحب دوم آن، مجلس شورای اسلامی است. اگرچه مجلس دوازدهم آن را تصویب کرده اما مصر بر اجرای آن است چون داشتن برنامه بهتر از بیبرنامگی است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: برنامه هفتم نقطه قوت در اجرای امور کشور است. رئیسجمهور همواره تأکید کردندکه برنامه هفتم مهم است.
تاجگردون با بیان اینکه امروز معضل نقدینگی، شکافها و ناترازیهای مالی و بسیاری از مشکلات دیگر در بانکها، ناشی از عدم ساماندهی در اجرای بسیاری احکام برنامه هفتم است بیان کرد: اگر احکام برنامه در مورد شفافیت، نظارت دقیقتر و برخورد با متخلفان بانکی جدی عمل شود، بسیاری از این معضلات فعلی را نخواهیم داشت.
ادامه دارد...