به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از بنیاد ملی علم ایران (INSF )، تحقیقات علوم زیستی مانند بیولوژی، بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی، تحقیقات علوم و فناوری مواد مانند مواد هوشمند، مواد زیستی، مواد معدنی کمیاب، باتری و ابررساناها و در نهایت، تحقیقات علوم پزشکی به عنوان حوزههای اولویتدار در این فراخوان حمایتی، اعلام شدهاند.
واجدان شرایط
اعضای هیات علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی میتوانند در این فراخوان شرکت کنند. پژوهشگران ایرانی باید فرم تعهدنامه و فرم پروپوزال انگلیسی مشترک را با همکاری همکاران روسی خود تکمیل و در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران به ثبت برسانند. در این سامانه علاوه بر بارگذاری فرم پروپوزال انگلیسی مشترک، فرم آنلاین فارسی بهصورت مرحلهای باید تکمیل شده و مدارک مورد نیاز که علاوه بر فرم پروپوزال مشترک شامل رزومه و حکم بهروز متقاضی میباشد، بارگذاری شود.
توصیه میشود پژوهشگران ایرانی قبل از هر اقدام، شرایط و ضوابط عمومی شرکت در این فراخوان و مشخصات واجدین شرایط را با دقت مطالعه کنند.
فایلهای پیوست:
فرم پروپوزال انگلیسی طرح
شرایط و ضوابط ارسال طرح
فرم تعهدنامه (پژوهشگران ایرانی و روسی باید فرم تعهدنامه را بهصورت مشترک تهیه کرده، به امضای دانشگاه یا مؤسسه پژوهشی محل اجرای طرح رسانده و به همراه پیشنهادیه برای بنیاد ملی علم ایران و RSF ارسال کنند)
تاریخ فراخوان
آغاز فراخوان : ۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۴
پایان مهلت ارسال طرحهای پژوهشی : ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴
اعلام نتایج نهایی : نیمه اول دیماه ۱۴۰۴
آغاز پروژههای پژوهشی : نیمه دوم دیماه ۱۴۰۴
مبلغ حمایت
حداکثر حمایت برای هر طرح پژوهشی مشترک برای پژوهشگر ایرانی مبلغ ۳۰ میلیارد ریال برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است.
شیوه ثبتنام و ارسال درخواست
پژوهشگران جهت ثبتنام میتوانند به سامانه مدیریت پژوهش بنیاد ملی علم ایران (سامانه کایپر) مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام کنند و در صورتی که در این سامانه پروفایل مشخصات فردی ندارند باید ابتدا ثبتنام کرده و سپس بهوسیله نام کاربری (Email) رمز عبور اعطاء شده وارد سامانه شوند.
در مرحله بعد و پس از ورود در بخش ارسال طرح جدید میتوانند از کارتابل ویژه طرحهای بینالملل/ فراخوان بنیاد علم روسیه، پیشنهاده خود را ارسال کنند.
مسئول پاسخگویی
پژوهشگران پس از مطالعه توضیحات فراخوان و آییننامههای مربوطه در پورتال بنیاد علم، در صورت داشتن هر گونه ابهام یا سؤال در خصوص فرایند ارسال طرح، شرایط و محتوای علمی فراخوان میتوانند از پروفایل خود در سامانه کایپر اقدام به ارسال تیکت برای واحد بینالملل (مرادحاصلی) کرده یا به نشانی moradhaseli.s@insf.org ایمیل ارسال کنند.
اطلاعات مورد نیاز برای پژوهشگران روسی نیز در سایت RSF به نشانی https://www.rscf.ru/en/contests در دسترس است.
به علاوه، متقاضیان میتوانند جهت یافتن متخصصان روسی از سامانه مربوطه در کشور روسیه به نشانی https://rscf.ru/en/project