یکشنبه، 11 خرداد، 1404

نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد خام دامی همدان تشدید شد

امیرحسین نقی پور روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار >>ایرنا افزود: در این طرح ۶۲ نفر بازرس نظارتی از دامپزشکان و کارشناسان استان همدان و ۱۱ نفر ناظر شرعی در قالب ۱۴ گروه ثابت و ۲۰ گروه سیار در دوشیفت کاری به مدت ۳۵ روز فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: در بازرسی های طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان همدان که با استفاده از سامانه آنلاین بازرسی موادخام دامی طراحی شده است، زمان و مکان بازرسی بصورت لحظه ای قابل رصد و حتی امکان تصویر برداری و ارسال به صورت آنلاین وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان یادآور شد: تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان، شامل کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، سردخانه های نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستوران های بین راهی و درون شهری، هتل ها و آشپزخانه ها مشمول این طرح بوده و به صورت مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت.

وی برگزاری گشت های مشترک با سایر دستگاههای مرتبط به منظور تشدید نظارت و افزایش بازدارندگی تخلفات بهداشتی را از دیگر برنامه های اداره کل دامپزشکی و شهرستانهای تابعه در سطح استان عنوان کرد.

نقی پور تاکید کرد: دامپزشکی همدان ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را جهت سیر مراحل قانونی مراجع قضایی ارجاع می‌دهد تا در این مراجع تصمیم‌گیری لازم برای برخورد قانونی با آن‌ها از جمله جریمه، پلمب و یا هر گونه برخورد دیگر اعمال شود.

وی به شهروندان توصیه کرد: محصولات و فرآورده های خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعه‌بندی شده بدون هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به بازرسان دامپزشکی اطلاع دهند.

3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها