دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

رییس سازمان پدافند غیرعامل: توسعه صنایع پتروشیمی باید کارشناسی و ایمن باشد

به گزارش خبرنگار >>ایرنا، سردار غلامرضا جلالی فراهانی روز پنجشنبه در دهمین همایش ملی پدافند شیمیایی و دومین همایش ملی پدافند شیمیایی با رویکرد حمل و نقل مواد شیمیایی خطرناک در نیشابور افزود: امروز ارز آورترین صنعت کشور، صنعت پتروشیمی است و زمانی که صنعتی این قدر گسترده است، خطرات آن نیز طبعا افزایش می یابد.

وی با تاکید بر اینکه نگاه ما در توسعه یکپارچه و متوازن است‌، اظهار کرد: یکی از ویژگی های مهم صنعت پتروشیمی در کنار مزایای آن، بحث ایمنی و پر خطر بودنش است.

رییس پدافند غیرعامل ادامه داد: اینکه صنعت پتروشیمی را گسترش می دهیم و گاهی در نزدیکی شهرها و مراکز سکونت این صنایع ایجاد می شود، کار پرخطری است و به نحوی خطرات سلاح شیمیایی را دارد.

وی اظهار کرد: وقتی صنعت پتروشیمی در مجاورت شهر مانند کارخانه تولید حشره کش یا امثال آن ایجاد می شود، اگر وجود آن واحد صنعتی در کنار شهر ضرورت نداشت، حتما باید به خارج از شهر با فاصله مناسب منتقل شود.

جلالی فراهانی هر قصوری در کاهش خطرات را شرعا و قانونا قصور دانست و گفت: طرح های توسعه در صنعت پتروشیمی باید کارشناسی شده و ایمن باشند.

وی با اشاره به سالگرد حادثه انفجار قطار در ایستگاه خیام نیشابور، بیان کرد: تکلیف جان باختگان این حادثه باید پیگیری شود، فرماندار و دیگر مسوولان حین خدمت در این حادثه کشته شدند و باید شهید محسوب شوند.

رییس پدافند غیرعامل گفت: ایمنی امداد رسانی و خدمات در حوادث بسیار مهم است، چراکه در برخی حوادث، افرادی که برای کمک یا تماشا در محل حادثه حضور پیدا کردند در خطرات احتمالی بعدی آسیب دیده یا کشته می شوند.

>>به گزارش ایرنا، ۲۹ بهمن سال ۱۳۸۲ در حادثه انفجار یک دستگاه قطار باری در ایستگاه خیام نیشابور بیش از ۳۵۰ نفر کشته و بیش از ۴۰۰ نفر زخمی شدند.

در این حادثه مدیر کل راه آهن خراسان، فرماندار و برخی مسوولان اجرایی شهرستان نیشابور به همراه ۲۱ آتش نشان از شهرهای نیشابور، مشهد، درود، قدمگاه و مجتمع فولاد خراسان و همچنین «کاظم اخباری» خبرنگار محلی خبرگزاری جمهوری اسلامی جان خود را از دست دادند.

بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن، هم اکنون شهرستان نیشابور با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد، این شهرستان متشکل از سه شهر نیشابور، «چکنه» و «بار» و ۲۱۰ روستای دارای ۲۰ خانوار جمعیت است.

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها