یکشنبه، 18 خرداد، 1404

کشت جو در ۳۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین

حسن جلیلوند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان اراضی کشاورزی ۲۹ هزار هکتار به کشت جو آبی و هفت هزار هکتار به کشت جو دیم اختصاص می یابد.

وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود در سال زراعی جدید، بیش از ۱۵۰ هزار تن محصول جو برداشت شود، تصریح کرد: میانگین برداشت جو در مزارع آبی قزوین در هر هکتار چهار هزار و ۵۰۰ کیلوگرم و در مزارع دیم یک هزار و ۴۰۰ کیلوگرم است.

جلیلوند یادآور شد: جو از جمله محصولات مهم و استراتژیک کشاورزی است که مورد استفاده واحدهای دامی قرار می گیرد و تامین آن برای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.

این مسوول خاطرنشان کرد: کشت محصول جو هم اکنون در استان قزوین آغاز و تا پایان فصل پاییز ادامه خواهد داشت.

7 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها