>>همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: مُهلبیه یکی از پودینگهای معروف و خوشمزه عربی-ترکی است که ترکیبی شبیه به >>فرنی خودمان دارد. این پودینگ خوشمزه میتواند به عنوان یک دسر یا میان وعده عالی برای کودکان سرو شود.
بیشتر بخوانید:
>>طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی، پوک، نرم و خوشمزه
شیر ۴ لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل ۴/۱ قاشق مرباخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد را داخل یک ظرف استیل می ریزیم و کم کم نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود. سپس ظرف را روی حرارت می گذاریم و قبل از اینکه شیر داغ شود کمی گلاب اضافه می کنیم. شکر را نیز کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. اجازه می دهیم شیر جوش بیاید و ۴ دقیقه بجوشد و سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تقریبا هم دمای محیط شود. قبل از اینکه شیر خنک شود به آن عصاره وانیل اضافه می کنیم و هم می زنیم. دقت کنید اگر شیر داغ باشد با اضافه کردن خامه به اصطلاح می برد.
وقتی دمای شیر نزدیک ۵۰ درجه شد خامه را به آن اضافه می کنیم هم می زنیم و سپس در هر ظرفی که دوست داریم می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود و خود را ببندد.
شما می توانید روی دسر را با انواع میوه ها، مرباها، پودر کاکائو، پسته، پودر دارچین، گل محمدی، بیسکوییت خرد شده یا هر چیزی که دلتان می خواهد تزیین کنید.