سه‌شنبه، 23 اردیبهشت، 1404

سرعت عجیب تویوتا در تولید زیان!

به گزارش >>>>همشهری آنلاین، شرکت تویوتا موتور، بزرگ‌ترین خودروساز جهان و همچنین بزرگ‌ترین بازنده صنعت خودرو در زمینه ضررهای پیش‌بینی‌ شده از جنگ تجاری آمریکاست. شرکت تویوتا تنها در ۲ ماه، کاهش ۱.۲ میلیارد دلاری سود را پیش‌بینی کرد.

این خودروساز ژاپنی، آماری برای کل سال ۲۰۲۵ ارائه نکرد، برای سال مالی منتهی به مارس ۲۰۲۶، درآمد عملیاتی ۳.۸ تریلیون ین (۲۶.۱ میلیارد دلار) را پیش‌بینی کرد که بسیار کمتر از ۴.۷ تریلیون ین مورد پیش‌بینی تحلیل‌گران است.

یک اقتصاددان آمریکایی گفت: سیاست‌های تنش‌زای ترامپ در روابط بین‌الملل و تحریم‌های گسترده، وابستگی جهانی به دلار را تضعیف کرده و ممکن است موقعیت آن به‌عنوان ارز ذخیره جهانی را به خطر بیندازد. گرچه دلار هنوز نقش غالب در تجارت جهانی دارد، کشورها بیشتر به‌دنبال رهایی از وابستگی به آن هستند؛ به‌ویژه به‌دلیل تحریم‌های گسترده‌ای که آمریکا به‌کار می‌برد.

بازارهای سهام پاکستان و هند در پی توافق آتش‌بس میان ۲ کشور همسایه و تمرکز مجدد سرمایه‌گذاران به دورنمای اقتصادی بهبود یافته، صعودی شدند. شاخص سهام کی‌اس‌ئی ۳۰ پاکستان، حداکثر ۹.۲ درصد افزایش یافت که بیشترین میزان از سال ۲۰۰۸ است و باعث توقف یک ساعته معاملات شد. با استقبال هندی‌ها از آتش‌بس، شاخص ان‌اس‌ئی نیفتی ۵۰ در بمبئی، حداکثر ۳.۱ درصد رشد کرد.

معامله‌گران در یک سال گذشته، محموله‌های نفت ونزوئلا به ارزش بیش از یک میلیارد دلار را به اسم نفت «برزیلی»، به چین فروخته‌اند. شرکت‌های پالایش نفت مستقل، خریداران اصلی نفت دریابرد از کشورهای تحت تحریم آمریکا هستند و سواحل مالزی، قطب اصلی انتقال نفت تحت تحریم بین کشتی‌هاست.

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا، پس از اینکه مقامات آمریکایی و چینی، از پیشرفت در مذاکرات تجاری خبر دادند و خیال سرمایه‌گذاران را تا حدودی آسوده کردند، افزایش یافت. بهای معاملات نفت برنت با ۴۳ سنت معادل ۰.۶۷ درصد افزایش، به ۶۴ دلار و ۳۴ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۸ سنت معادل ۰.۷۹ درصد افزایش، به ۶۱ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه رسید.

کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا و چین پس از مذاکرات تجاری دو روزه در ژنو، به توافق تجاری دست یافتند. این توافق در حالی اعلام شد که تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، به نفع هند شده بود و خریداران آمریکایی پس از اعمال تعرفه ۱۴۵ درصدی توسط آمریکا بر کالاهای چینی، به تامین‌کنندگان هندی روی آورده بودند.

تخمین زده می‌شود حدود ۲ میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های آمریکا در سال ۲۰۲۵ وارد بازار کار سردی شوند که تحت‌تأثیر تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا قرار گرفته است. جست‌وجوی شغل برای فارغ‌التحصیلان سخت‌تر و طولانی‌تر از حد انتظار است.

در یک قرارداد جنجالی، امارات به‌مدت ۵۰ سال حق انتفاع از توسعه منطقه صنعتی بورسعید را به‌دست آورده و ۱۵ درصد از درآمدها را به مصر می‌دهد. این قرارداد که موجی از نگرانی‌ها را در مصر برانگیخته، تهدیدی جدی برای امنیت اقتصادی و ملی این کشور به‌شمار می‌آید.

10 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها