شنبه، 24 خرداد، 1404

چگونه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه درست کنم؟

به گزارش >>همشهری آنلاین به نقل از نمناک، کیک یخچالی یا دسرهای خوشمزه فوری که برای پذیرایی تهیه می شوند، بدلیل استفاده نکردن از فر و ساده بودن مراحل آماده سازی، جزو پرطرفدارترین‌ها میان >>دسر با بیسکویت پتی بور هستند. اگر علاقه به دسر نسکافه‌ای یا انواع دسر شیک فوری برای میهمانی های خودمانی دارید و جزو طرفداران تیرامیسو هستید، رسپی این بخش ایده خوبی برایتان خواهد بود.

اگر به دنبال دستور تهیه یک >>دسر خوشمزه و فوری هستید این مطلب یک دستور تهیه فوق العاده برای شما دارد که با مواد در دسترسی آماده خواهد شد.

مواد لازم دسر ساده یخچالی

شیر ۱ لیتر
شکر نصف لیوان
پودر نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری
پودر نشاسته ذره ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری

این دسر کم شیرین است، بنابراین اگر مایل بودید دسر شما شیرین‌تر باشد، میتوانید میزان شکر را تا یک لیوان اضافه کنید.

در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید.

چنانچه پودر نسکافه فوری در دسترس نداشتید، به عنوان جایگزین می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید.

در مرحله اول، تمام مواد بالا را با هم ترکیب کرده و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن مواد، یک بسته خامه صبحانه به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید.

حالا نوبت بخش نهایی دسر بیسکوئیتی خوشمزه ماست. ظرف مناسب خود را انتخاب کرده و داخل آن یک لایه از بیسکوییت‌ها را بچینید و از مواد روی بیسکوئیت‌ها بریزید.

سپس لایه بعدی بیسکوئیت و مواد میانی دسر. به همین شکل ادامه دهید تا ظرف پر شود.

چون مواد داغ است، نیازی به مرطوب کردن بیسکویت‌ها نیست.

بعد از پایان چینش بیسکوئیت و مواد دسر، ظرف را به مدت حداقل ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از آنکه دسر خودش را به اصطلاح گرفت، آن را از یخچال بیرون آورده و یا پودر شکلات و هر خوشمزه دیگری تزیین کنید.

  • >>طرز تهیه چیز کیک یخچالی خوشمزه با بیسکویت پتی بور
1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها