سه‌شنبه، 30 اردیبهشت، 1404

روزگار صرافی‌های ارز دیجیتال تیره و تار شد

با این اقدام، دولت قصد دارد از بروز ریسک‌های مرتبط با پول‌شویی و دیگر فعالیت‌های غیرقانونی در فضای >>ارز دیجیتال جلوگیری کند و نظارت بیشتری بر این بازار داشته باشد.

این تصمیم ممکن است باعث نارضایتی برخی فعالان بازار ارز دیجیتال شود، چرا که محدودیت‌ها می‌تواند مانع از دسترسی آسان به پول و سرمایه‌گذاری‌های خارجی در این حوزه شود. از سوی دیگر، دولت نیز ممکن است با این تدابیر تلاش داشته باشد تا از افت شدید ارزش پول ملی و خروج سرمایه‌ها از کشور جلوگیری کند.

بانک مرکزی در سال ۱۴۰۳، بارها با سنگ اندازی‌های متعدد، مانع فعالیت صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی شد و اعتماد بسیاری از کاربران را نسبت به صرافی‌ها از بین برد. متاسفانه بارها راجع به تبعات جبران ناپذیر مسدودی درگاه‌های واریز و برداشت ریالی صحبت شده، اما دولت همچنان علاقه زیادی به چوب گذاشتن لای چرخ صرافی‌ها دارد.

با اعلام صرافی‌های رمزارز داخلی، >>بانک مرکزی در واپسین روزهای سال ۱۴۰۳، دستور داده که برداشت‌های ریالی از صرافی‌ها مسدود شود و به ۱۵ فروردین به بعد موکول گردد. این اتفاق بدون اطلاع قبلی صورت گرفته و دیگر امکان تسویه ریالی برای تمامی شرکت‌های پرداخت یاری و سایر کسب و کارهای اینترنتی به حالت توقف درآمده است.

براساس این ابلاغیه که تا تاریخ ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، دسترسی شرکت‌ها و پرداخت یاری‌ها به وب سرویس بانک‌ها به منظور تسویه ریال با محدودیت مواجه شده و در نتیجه در حال حاضر امکان پردازش برداشت‌های ریالی کاربران وجود ندارد. به نظر شما هدف دولت از مسدود کردن برداشت‌های ریالی چه بوده است؟

1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها