یکشنبه، 04 خرداد، 1404

الکامپ ۱۴۰۴ با شعار «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» برگزار می‌شود

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای (نصر) نخستین نشست خبری الکامپ ۱۴۰۴ را صبح امروز، یکشنبه، ۴ خرداد ۱۴۰۴، تهران برگزار کرد. در این نشست، از پوستر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ رونمایی شد. شعار این دوره نمایشگاه الکامپ «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» است.

به گزارش دیجیاتو، «رضا حیدری»، دبیر اجرایی الکامپ ۱۴۰۴، درباره این نمایشگاه توضیح داد: «بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاه الکامپ از ۲۷ تا ۳۰ خرداد به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار می‌شود. سعی کرده‌ایم الکامپ امسال با رویکردی متفاوت برگزار شود.»

حکیم‌جوادی: مصائب به‌وجودآمده برای پلتفرم‌ها، سرمایه‌گذاران را آزرده‌خاطر می‌کند

نخستین نشست خبری الکامپ ۱۴۰۴

ابتدای این نشست، «علی حکیم‌جوادی»، رئیس نصر تهران، به فرصت‌ها و چالش‌های نمایشگاه الکامپ پرداخت. حکیم‌جوادی حمایت جدی «ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از حوزه فناوری اطلاعات و نمایشگاه الکامپ را از فرصت‌های این دوره برشمرد.

او افزود: «فرصت دیگری که باید به آن اشاره کنیم، برنامه هفتم و ماده ۱۰۷ این برنامه است که ناظر بر حوزه فناوری اطلاعات است و کمک می‌کند حضور بخش خصوصی و سازمان نظام صنفی به‌عنوان پرچم‌دار این حوزه موجب رونق بسیار جدی در این حوزه ایجاد شود.»

رئیس نصر تهران درباره چالش‌ها نیز تأکید کرد: «مشکلات و مصائبی که برای پلتفرم‌ها به وجود آمده، باعث می‌شود سرمایه‌گذاران در این حوزه آزرده‌خاطر شوند اما امیدواریم با فرصت‌هایی که وجود دارد و رویدادهایی مثل الکامپ و روز فناوری اطلاعات، فضایی ایجاد کنیم که به حل مشکلات این حوزه کمک کند.»

حکیم‌جوادی با اشاره به هم‌زمانی رویداد «دی‌بلاک ۲۰۲۵» با الکامپ ۱۴۰۴، ابراز امیدواری کرد که از ظرفیت کشورهای عضو بریکس که در رویداد دی‌بلاکس شرکت می‌کنند، در نمایشگاه الکامپ نیز استفاده شود. کنفرانس بین‌المللی دی‌بلاک در حوزه وب ۳.۰ و رمزدارایی‌ها ۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

ذوالفقاریان: دبیرخانه دائمی رویدادها در نصر تهران شکل گرفته است

در ادامه این نشست، «مهرداد ذوالفقاریان»، دبیر نصر تهران، از تحول دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در سال گذشته خبر داد و اشاره کرد یکی از آثار آن شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویدادها بوده است که برای برنامه‌ریزی بهتر رویدادها ایجاد شده است.

دوالفقاریان افزود: «درحال‌حاضر ۳۷ کمیسیون در نصر تهران داریم که تقریبا تمام فعالیت‌های حوزه فناوری اطلاعات در این کمیسیون‌ها پوشش داده می‌شود. ازجمله اقدامات مهمی که برای الکامپ انجام دادیم، شکل‌گیری کارگروه‌هایی در این کمیسیون‌ها برای تعامل بیشتر در برگزاری الکامپ بود. شکل‌گیری پاویون‌های تخصصی مثل پاویون‌های تولید، هوش مصنوعی و نرم‌افزار و رویداد تخصصی مشاوران به‌طور تخصصی از دل کمیسیون‌ها برآمده است.»

به گفته دبیر نصر تهران، در الکامپ امسال در پنلی اختصاصی به موضوع تعرفه خدمات فناوری اطلاعات پرداخته می‌شود.

حیدری: ۵۰۰ شرکت در الکامپ ۱۴۰۴ حضور پیدا می‌کنند

رضا حیدری، دبیر اجرایی الکامپ ۱۴۰۴

رضا حیدری، دبیر اجرایی الکامپ ۱۴۰۴، در ادامه نشست از اختصاص کل سایت محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی به نمایشگاه الکامپ خبر داد و افزود: «نمایشگاه در متراژی حدود ۵۰ هزار متر مربع برگزار می‌شود و احتمالاً تا زمان برگزاری نمایشگاه، این متراژ مقداری هم بیشتر خواهد شد.»

به گفته حیدری، امسال بیش از ۶۳۰ شرکت در پیش‌ثبت‌نام نمایشگاه شرکت کرده‌اند اما «به‌دلیل نبود امکانات کافی، تعدادی از این شرکت‌ها نمی‌توانند در نمایشگاه حاضر شوند و براساس اولویت‌های ثبت‌نام، جانمایی و امکانات تخصیص می‌یابد؛ بنابراین در نمایشگاه امسال، حدود ۵۰۰ شرکت حضور می‌یابند.»

در بیست‌وهشتمین نمایشگاه الکامپ، حدود ۷۰ شرکت از ۷ کشور دیگر حضور خواهند داشت که عمده آنها از چین خواهند بود. کشورهای آلمان، ترکیه، کره جنوبی و ایتالیا از دیگر کشورهایی هستند که نمایندگانی در الکامپ امسال خواهند داشت.

حیدری درباره برنامه‌های نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ توضیح داد: «امسال الکامپ AI (هوش مصنوعی) را خواهیم داشت که در 2 سالن به‌صورت مستقل و مجزا، اعضای صنف، فعالان، استارتاپ‌ها و پاویون‌های هوش مصنوعی مستقر می‌شوند. همچنین امسال نخستین‌ بار پلتفرم‌های طلا در نمایشگاه الکامپ حضور می‌یابند. بخش تحول دیجیتال در خدمات دولت نیز با حضور فعال و گسترده دولت در سالن ۲۷ شاهد آن خواهیم بود. در 2 سالن ۵ و ۶ هم تخصصی به حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) می‌پردازیم.»

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی تسهیلات شرکت در الکامپ می‌گیرند

«الکامپ‌تاکس» (سخنرانی‌ها)، «تینواستارز» (بخش نوجوان) و «الکامپ‌استارز» (مسابقات استارتاپی) از دیگر بخش‌های الکامپ امسال خواهند بود. به گفته دبیر اجرایی الکامپ، در این دوره مذاکراتی با سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) انجام شده تا بخش «تینواستارز» الکامپ ۱۴۰۴ با همکاری این سازمان برگزار شود.

حیدری با اشاره به محوریت هوش مصنوعی در نمایشگاه، از ارائه تسهیلات به کسب‌وکارهای دانش‌بنیان این حوزه برای حضور در الکامپ خبر داد.

او در پاسخ به دیجیاتو درباره جزئیات این تسهیلات، توضیح داد بخشی از این تسهیلات در قالب وام به این کسب‌وکارها ارائه می‌شود. صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق «صحا» (صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته) ارائه‌کنندگان این وام‌ها هستند. همچنین تخفیف‌هایی در تعرفه حضور این کسب‌وکارها در نمایشگاه در نظر گرفته شده است. به گفته دبیر اجرایی الکامپ، اطلاعیه دریافت این تسهیلات به‌زودی منتشر می‌شود.

7 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها