چهارشنبه، 14 خرداد، 1404

طرز تهیه سسی که جوجه رو 10 برابر خوشمزه تر میکنه

چاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی >>آموزش آشپزی نمناک، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و... را آموزش دادیم و حالا در تکمیل رسپی های قبلی، اینبار نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما میشود.

مواد لازم سس جوجه

مواد لازممقدار
سیر10 حبه
روغن نباتی5 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق غذاخوری
پاپریکا2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق سرخالی
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند1 قاشق چایخوری

>>

طرز تهیه سس جوجه مخصوص و چاشنی ویژه

برای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.

3 روز پیش

دسته‌بندی‌ها