به دانه و >>دمنوش آن برای رفع مشکلاتی ناشی از گلو درد و... به شدت توصیه می شود؛ >>سرماخوردگی و >>آنفولانزا یکی از بیماری های شایع پاییز و زمستان است که با علائمی چون آبریزش بینی، گلودرد، سرفه و... همراه است. برای درمان سرماخوردگی و علائم آن داروهای فراوانی وجود دارند اما بسیاری از افراد ترجیح می دهند علائم این بیماری را با درمان های گیاهی بهبود بخشند. >>دمنوش به دانه یکی از بهترین درمان ها برای علائم سرماخوردگی است که در این بخش از >>نمناک طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.
برای تهیه چای یا دمنوش به دانه، به روش زیر عمل کنید:
- مقداری آب را به جوش بیاورید.
- دانه های خشک به دانه را در قوری بریزید.
- مقداری آب جوش بر روی دانه ها بریزید.
- درب قوری را بگذارید و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید.
- اجازه دهید دمنوش به دانه به مدت 15 الی 20 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار بگیرد تا به خوبی دم بکشد.
>>
دمنوش به دانه فواید زیادی را به همراه دارد که عبارتند از:
- دانه های به لعاب فراوانی داشته و برای رفع >>سرفه خشک و >>گرفتگی صدا مفید است.
- دانه های به دارای خواص قوی ضد باکتریایی هستند و برای درمان >>بوی بد دهان و زخم های دهان استفاده می شوند.
- دانه های به لعاب فراوان داشته وبرای رفع التهاب غشاهای مخاطی، گلو درد مفیدند.
- دانههای >>میوه به خاصیت ضدباکتریایی داشته و عفونت ناشی از بیماری سرماخوردگی را درمان می کند.
- مصرف یک فنجان دمنوش به دانه قبل از خواب التهاب ریه و تارهای صوتی سریعتر درمان میشود.
- مصرف به دانه سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می کند.
- ژل حاصل از دانه های به، برای درمان سوختگی های سطحی پوست، >>آفتاب سوختگی و سوختگی ناشی از تعریق قابل استفاده است.
- در طب سنتی دانه های به، برای درمان >>بواسیر تجویز میشوند.
مصرف دمنوش به دانه عوارض زیادی ندارد اما جویدن دانه های به مضر است و باعث مسمومیت میشود. از له کردن یا جویدن این دانهها خودداری کنید و دانه های به را با مقداری آب دم کرده تا سیانوریک این دانهها از بین برود.
>>
دانههای به حاوی مادهای سمی به نام سیانوریک هستند و خوردن به دانه برای خانم های باردار و نوزادان خطر مسمومیت را به همراه دارد البته در صورت جویده نشدن دانه ها احتمال آزاد سازی این سم در بدن بسیار کم است اما لازم است احتیاط رعایت شود.