پنج‌شنبه، 08 خرداد، 1404

ترفند تشخیص نمک صورتی اصل + راهنمای خرید و مصرف

نمک صورتی که با نام نمک هیمالیا نیز در بین مردم معروف است، نوعی نمک به رنگ صورتی و دارای خواص فراوان بوده که از معدن نمک خهورا (خیرا) در نزدیکی هیمالیا در پاکستان استخراج می‌شود. در این نمک در صورتی که اصل باشد، چندین نوع ماده معدنی طبیعی موجود در بدن انسان یافت می‌شود و علاوه بر مصرف در آشپزی خاصیت درمانی نیز دارد. برخی از افراد برای تهیه نمک صورتی دچار مشکل می شوند چرا که در بازار نمک صورتی تقلبی توسط افراد سودجو به فروش می رسد، برای تشخیص >>نمک صورتی اصل از نوع تقلبی به نکات این بخش از >>نمناک توجه نماییید.

بسیاری از افراد سودجو نمک‌های سفید معمولی را با رنگ کردن به فروش می‌رسانند، برای تشخیص نمک صورتی اصل از نوع تقلبی نکات زیر را در نظر بگیرید:

>>

قیمت نمک صورتی

قیمت نمک صورتی به دلیل استخراج سخت و زمان بر و کمیاب بودن آن بیشتر از نمک سفید معمولی است.

رنگ نمک صورتی

نمک صورتی، رنگ ملیحی دارند و صورتی آن‌ها به هیچ وجه پررنگ و مصنوعی نیست.

رنگ ندادن نمک صورتی در آب

نمک صورتی اصل در آب رنگ نمی دهد و بعد از گذشت مدتی، رنگ آب شفاف باقی ماند.

طعم نمک صورتی

نمک صورتی اصل طعم شور دارد و اگر طعم خاص دیگری با چشیدن نمک صورتی احساس نمودید، این نوع نمک تقلبی می باشد.

جذب رطوبت در نمک صورتی

نمک‌های صورتی اصل رطوبت را به خود جذب می‌کنند و در محیط دارای نم، سطح سنگ مرطوب می‌شود.

شکنندگی نمک صورتی

نمک صورتی اصل مانند نمک های بدون ید شکننده بوده پس برای تشخیص نمک صورتی اصل از تقلبی ضربه کوچکی به آن بزنید، اگر سنگ شکسته نشد، احتمالا سنگ صورتی خریداری شده تقلبی است.

>>

نمک صورتی دارای طبع گرم و خشک است، در طب سنتی بسیار مورد توجه قرار قرار گرفته است. برای بسیاری از افراد سوالاتی درباره خواص نمک صورتی، نمک صورتی برای چی خوبه؟ و... پیش می آید، خواص نمک صورتی در طب سنتی عبارتند از:

  1. بهبود عملکرد هضم
  2. افزایش متابولیسم بدن
  3. برطرف کردن انواع عفونت‌های قارچیِ پا و ناخن
  4. برطرف کردن گرفتگی عضلانی
  5. ضد عرق طبیعی
  6. بهبود سلامت پوست
  7. درمان بیماری‌های تنفسی
  8. درمان علائم سینوزیت
  9. افزایش انرژی و بهبود علائم افسردگی
  10. داشتن خواب منظم
  11. خاصیت سم زدایی
  12. کاهش وزن
  13. بهبود چرخش خون در بدن

از نمک صورتی که ریز و پودر شده است، می توانید برای پخت و پز انواع غذاها، هنگام سرو غذا، برای نگهداری طولانی مدت از برخی ترکیبات غذایی استفاده کنید. نحوه استفاده از این نوع نمک با انواع نمک های مصرفی تفاوت خاصی ندارد. شما می توانید >>سنگ نمک صورتی هیمالیا را روی حرارت بگذارید و تکه های گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، >>سیب زمینی و سبزیجات را روی آن قرار دهید تا بپزد. استفاده از نمک صورتی در حمام بسیار رایج است.

انواع نمک‌های صورتی دانه ریز و دانه درشت و همچنین سنگ نمک صورتی را از فروشگاه معتبر تهیه نمایید.

نمک صورتی مثل انواع نمک‌های معمول دیگر، دارای ضررها و خطرهای مختلفی می باشد که عبارتند از:

  • مشکل در دریافت ید
  • افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی مثل ckd
  • خطر پوکی استخوان
  • ابتلا به سرطان
1 روز پیش

دسته‌بندی‌ها