اگر مایلید >>جوجه کباب زعفرانی همیشگی خود را این بار با طعمی متفاوت آماده کنید، پیشنهاد می کنیم حتما یکی از دستورهای آموزش داده شده در این بخش از >>آموزش آشپزی >>نمناک را امتحان کنید. مواد لازم برای 1 کیلو فیله مناسب است و با بیشتر شدن میزان مرغ، بایستی مواد سس جوجه شما به طبع بیشتر شود.
آموزش مزه دار کردن جوجه بندری
مواد لازم | مقدار |
پیاز درشت | 1 عدد |
گوجه | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
جعفری | مقداری |
رب | 1 قاشق غذاخوری |
ادویه ها کاری | ا قاشق چایخوری |
فلفل قرمز تند | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ا قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/5 قاشق غذاخوری |
دستور
تمامی مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
>>
روش مزه دار کردن جوجه ماستی لاری
مواد لازم | مقدار |
ماست | 4 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
پیاز | 1 عدد |
آبلیمو | کمی |
زعفران | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | کمی |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1/5 قاشق چایخوری |
دستور
تمامی مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
طرز مزه دار کردن جوجه تندوری
مواد لازم | مقدار |
سیر له شده | 4 حبه |
آبلیمو | مقداری |
فلفل >>دلمه ایی سبز خرد شده | نصف یک عدد |
روغن مایع | ا قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز تند | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ا قاشق چایخوری |
دستور
تمامی مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها بخوبی به خورد مرغ ها بروند.