کشک بادمجان به عنوان یک غذای اصلی یا کنار غذای اصلی در بیشتر دورهمی های ما سرو می شود. غذایی که شمالی ها در پخت آن استادند و مردم شهرهای دیگر هم به چندین روش با دستور تهیه های مختلف، آن را طبخ می کنند. در مطالب قبلی آموزش آشپزی، پخت >>کشک بادمجان را با یکی از رسپی های معمول با هم پیش بردیم و حالا به شیوه ای دیگر این غذا با بادمجان را آماده می کنیم.
مواد لازم کشک بادمجان کم روغن
مواد لازم | مقدار |
بادمجان | 6 عدد |
پیاز | 3 عدد |
سیر رنده شده | 2 حبه |
کشک | 1 شیشه کوچیک |
نعنا | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
گردو | به میزان لازم(اختیاری) |
>>
طرز تهیه کشک بادمجان بدون بادمجان کبابی
- برای پخت این کشک بادمجان ساده و خوشمزه ابتدا بادمجاناهای پوست گرفته و برش خورده را نمک میزنیم تا آبش خارج شده و تلخی آن گرفته شود.
- پس از نیم ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد، آنها را داخل روغن سرخ میکنیم.
- در ظرفی دیگر پیازها را داخل روغن تفت داده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم طلایی شود. بعد از سرخ شدن پیاز، روغن اضافه آن را خوب میگیریم.
- بادمجان های سرخ شده را داخل ظرف مناسبی له کرده و همراه سیر و >>گردو به پیازی که روغن اضافی آن گرفته شده است اضافه کرده و روی حرارت خوب مخلوط میکنیم.
- داخل دو ظرف جداگانه، نعنا داغ و کشک را آماده می کنیم.
- به بادمجان له و با >>پیاز ترکیب شده کمی >>فلفل سیاه و سپس نعنا داغ و کشک اضافه کرده و اجازه میدهیم 20 دقیقه بپزد.
- اضافه کردن سیر و گردو کاملا سلیقه ای است.
کشک بادمجان شما آماده است؛ نوش جان.
>>
بهترین کلینیک ساکشن غبغب در تهران
>> بهترین کلینیک کاشت ابرو در تهران