شنبه، 24 خرداد، 1404

آموزش دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور؛ ساده و ارزون

کیک یخچالی یا دسرهای خوشمزه فوری که برای پذیرایی تهیه می شوند، بدلیل استفاده نکردن از فر و ساده بودن مراحل آماده سازی، جزو پرطرفدارترین ها میان دسر با بیسکویت پتی بور هستند. اگر علاقه به دسر >>نسکافه ای یا انواع دسر شیک فوری برای میهمانی های خودمانی دارید و جزو طرفداران >>تیرامیسو هستید، رسپی این بخش از آموزش دسر در نمناک، ایده خوبی برایتان خواهد بود.

مواد لازممقدار
شیر1 لیتر
شکرنصف لیوان
پودر نسکافه فوری1 قاشق غذاخوری
پودر >>نشاسته ذره2 قاشق غذاخوری
آرد سفید2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری

>>

  • این دسر کم شیرین است بنابراین اگر مایل بودید دسر شما شیرین تر باشد، میتوانید میزان شکر را تا 1 لیوان اضافه کنید
  • در صورت حذف پودر >>ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید
  • چنانچه پودر نسکافه فوری در دسترس نداشتید، به عنوان جایگزین میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر >>کاکائو استفاده کنید
  1. در مرحله اول، تمام مواد بالا را با هم ترکیب کرده و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاید.
  2. بعد از به جوش آمدن مواد، 1 بسته خامه صبحانه به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید.
  3. حالا نوبت بخش نهایی دسر بیسکوئیتی خوشمزه ماست. ظرف مناسب خود را انتخاب کرده و داخل آن یک لایه از بیسکوییت ها را بچینید و از مواد روی بیسکوئیت ها بریزید.
  4. سپس لایه بعدی بیسکوئیت و مواد میانی دسر. به همین شکل ادامه دهید تا ظرف پر شود.
  5. چون مواد داغ است، نیازی به مرطوب کردن بیسکویت ها نیست.
  6. بعد از پایان چینش بیسکوئیت و مواد دسر، ظرف را به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرر دهید.
  7. بعد از آنکه دسر خودش را به اصطلاح گرفت، آن را از یخچال بیرون آورده و یا پودر >>شکلات و هر خوشمزه دیگری تزیین کنید.
1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها