کیک یخچالی یا دسرهای خوشمزه فوری که برای پذیرایی تهیه می شوند، بدلیل استفاده نکردن از فر و ساده بودن مراحل آماده سازی، جزو پرطرفدارترین ها میان دسر با بیسکویت پتی بور هستند. اگر علاقه به دسر >>نسکافه ای یا انواع دسر شیک فوری برای میهمانی های خودمانی دارید و جزو طرفداران >>تیرامیسو هستید، رسپی این بخش از آموزش دسر در نمناک، ایده خوبی برایتان خواهد بود.
مواد لازم | مقدار |
شیر | 1 لیتر |
شکر | نصف لیوان |
پودر نسکافه فوری | 1 قاشق غذاخوری |
پودر >>نشاسته ذره | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
>>
- این دسر کم شیرین است بنابراین اگر مایل بودید دسر شما شیرین تر باشد، میتوانید میزان شکر را تا 1 لیوان اضافه کنید
- در صورت حذف پودر >>ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید
- چنانچه پودر نسکافه فوری در دسترس نداشتید، به عنوان جایگزین میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر >>کاکائو استفاده کنید
- در مرحله اول، تمام مواد بالا را با هم ترکیب کرده و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاید.
- بعد از به جوش آمدن مواد، 1 بسته خامه صبحانه به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید.
- حالا نوبت بخش نهایی دسر بیسکوئیتی خوشمزه ماست. ظرف مناسب خود را انتخاب کرده و داخل آن یک لایه از بیسکوییت ها را بچینید و از مواد روی بیسکوئیت ها بریزید.
- سپس لایه بعدی بیسکوئیت و مواد میانی دسر. به همین شکل ادامه دهید تا ظرف پر شود.
- چون مواد داغ است، نیازی به مرطوب کردن بیسکویت ها نیست.
- بعد از پایان چینش بیسکوئیت و مواد دسر، ظرف را به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرر دهید.
- بعد از آنکه دسر خودش را به اصطلاح گرفت، آن را از یخچال بیرون آورده و یا پودر >>شکلات و هر خوشمزه دیگری تزیین کنید.