شنبه، 24 خرداد، 1404

چای سبز برای پیشگیری از پوسیدگی دندان ها و بیماری لثه

مدت زمان زیادی است که مردم از چای سبز استفاده می کنند زیرا این چای خواص بسیار زیادی برای سلامتی و بهبود شرایط مختلف دارد . در این قسمت از >>نمناک نیز در مورد یکی از مهم ترین >>خواص چای سبز صحبت خواهیم کرد . همه ما می دانیم که چای سبز برای سلامتی مفید است اما آیا می دانستید که نوشیدن آن می تواند دندان و لثه را نیز تقویت کند و خط لثه ای بالای دندان را تمیز کند.

تحقیقات جدید نشان می دهد افرادی که چای سبز می نوشند ، در مقایسه با کسانی که آن را مصرف نمی کنند، بهداشت دهانی مناسب تری دارند . در صورتی که نوشیدنی هایی مثل >>قهوه هرگز این خواص را ندارند.

مطالعات همچنین نشان می دهند که افراد بین 40 تا 64 سالگی که چای سبز می نوشند ، نسبت به کسانی که قهوه می نوشند، کمتر دندان هایشان در معرض خطر قرار می گیرد؛ حتی اگر در قهوه ، هیچ ماده شیرین کننده ای به کار نرفته باشد . شیرین کننده ها و شکر موجود در نوشیدنی های مختلف ، عاملی مخرب برای سلامت دندان ها می باشند.

ماده ای به نام کاتچین در چای سبز وجود دارد که به شدت در سلامت دهانی موثر هستند . کاتچین قادر است که باکتری های موثر در پوسیدگی دندان و بیماری های لثه را از بین ببرد ، در نتیجه از تخریب دندان ها جلوگیری می کند.

اگر مردان در روز حداقل یک فنجان چای سبز بنوشند ، نسبت به بقیه 19 درصد دندان های سالم تری دارند . برای خانم ها این درصد برابر با 13 درصد می باشد.

>>

>>4 خاصیت دندانی مهم چای سبز

>>1. جلوگیری از ایجاد حفره دندانی

از آن جایی که چای سبز باکتری ها را کنترل می کند و میزان اسیدیته بزاق را می کاهد ، در نتیجه عاملی برای جلوگیری از پلاک های دندانی است . پلاک های دندانی نیز راهی برای ایجاد حفره های دندانی و پوسیدگی هستند که جلوگیری از آن ها ، جلوگیری از آسیب های بعدی می باشد . اگر میزان اسیدیته موجود و باکتری در دهان شما کمتر باشد ، خونریزی لثه نیز کاهش پیدا می کند.

>>2. حفظ سلامت لثه

خاصیت ضد التهابی موجود در لثه ، می تواند عاملی برای پیشگیری از بیماری های لثه نیز باشد.

>>

>>3. جلوگیری از ساییدگی دندان ها

شست وشوی دهان با استفاده از چای سبز می تواند مانع از فرسودگی و ساییدگی دندان ها شود.

>>4. متوقف کردن فعالیت مخرب >>مواد غذایی >>نشاسته ای

یکی از مطالعات دیگر هم نشان می دهد که چای سبز می تواند فعالیت مخرب مواد غذایی نشاسته ای (مانند کراکرها و کیک ها) را متوقف کند و مانع از پوسیدگی دندان ها شود.

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها