جمعه، 26 اردیبهشت، 1404

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی با هواپز + راز خشک نشدن

امروزه مردم از رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و روش‌های پخت سالم پیروی می‌کنند،به همین خاطر استفاده از هواپز یا همان ایرفرایر که به سرخ کن بدون روغن معروف است، متداول شده و شما می توانید غذاهایی چون مرغ، >>سیب زمینی، بادمجان، بروکلی، مارچوبه، قارچ و گل کلم، گوشت، استیک، >>همبرگر و... را در هواپز درست کنید. بادمجان سرخ شده در هواپز روغن فوق‌العاده کمی دارد و طعم آن بسیار لذیذ است، می‌توانید از این بادمجان برای تهیه انواع خورش و همچنین کشک بادمجان رژیمی، >>کشک بادمجان مجلسی و >>میرزا قاسمی گیلانی استفاده کنید. در ادامه این بخش از >>آموزش آشپزی آشپزخانه >>نمناک طرز تهیه بادمجان در هواپز بدون خشک شدن را آموزش داده ایم.

برای این که بادمجان شما در هواپز خشک نشده و طلایی و خوشرنگ شود، به روش زیر عمل کنید.

  1. بادمجان‌ها را پوست بگیرید.
  2. بادمجان ها را خیلی نازک نکنید و آنها را از طول به 2 یا 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  3. برای گرفتن تلخی بادمجان ها 2 قاشق سرکه، مقداری زردچوبه و کمی نمک به آنها اضافه کرده و بگذارید یک ساعت بماند.
  4. قبل از سرخ کردن بادمجان 1 قاشق روغن را با کمی آب، 1 قاشق >>سرکه و کمی زردچوبه ترکیب کنید.
  5. با برس این ترکیب را روی بادمجان‌ها بزنید.
  6. درون هواپز کاغذ روغنی قرار دهید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید.
  7. دمای هواپز را روی 190 درجه سانتی‌گراد و مدت زمان 14 دقیقه بگذارید.
  8. بعد از 10 دقیقه درب هواپز را باز کنید.
  9. مخلو روغن و آب و... را با برس باردیگر روی بادمجان‌ها بزنید.
  10. اجازه دهید بادمجان‌ها برای 4 دقیقه دیگر در هواپز بمانند. در نهایت بادمجان‌ها را سرو کنید و از بافت ترد و رنگ طلایی آن‌ها لذت ببرید.
  11. بادمجان های سرخ شده در هواپز را بکوبید.
  12. سیر، >>پیاز خرد شده را تفت داده و با ادویه دلخواه تفت دهید و به بادمجان ها اضافه نمایید.
  13. نعناع داغ، >>گردو خرد شده و کشک را به بادمجان ها بیافزایید.

کشک بادمجان شما آماده است، نوش جانتان.

>>

طرز تهیه کشک بادمجان در هواپز

  • اگر بادمجان ها را بدون اسپری نمودن روغن در هواپز قرار دهید، بادمجان ها خشک و بد طعم می شوند.
  • اگر دمای هواپز برای پخت بادمجان زیاد باشد و یا بادمجان‌های شما خیلی نازک برش زده شده باشند، ممکن است بادمجان‌ها خیلی زود خشک شوند.
  • استفاده از ترکیب آب و روغن مانع خشک شدن بادمجان در هواپز می‌شود.
  • برای پخت بادمجان در هواپز بهتر است بادمجان‌ها را خیلی نازک نکنید، ضخامت بادمجان‌ها باید حدود یک بند انگشت باشد.
  • در طرز پخت بادمجان در سرخ کن بدون روغن می‌توانید از بادمجان‌ها با پوست نیز استفاده کنید.
  • زمان پخت بادمجان در هواپز به ضخامت آنها بستگی دارد، هر چه بادمجان ها نازک باشند، زمان پخت کوتاه تر است.
  • طرز تهیه بادمجان در ایرفرایر آسان است و در این روش کشک بادمجانتان پر روغن و مضر نخواهد شد.
  • برای گرفتن تلخی بادمجان می‌توانید قبل از پخت به آن مقداری نمک اضافه کنید.
  • در روش تهیه بادمجان در هواپز دیگر نیازی به قرار دادن بادمجان‌ها در >>آب نمک نیست.
  • حین پخت بادمجان در هواپز چند بار درب هواپز را باز کنید و بادمجان‌ها را بررسی و زیرو و رو کنید تا همه قسمت‌های آن‌ها به خوبی سرخ شود و خشک نشود.
  • برای اینکه بادمجان سرخ شده در هواپز طلایی شود، بادمجان‌ها را با ضخامت یکسان برش دهید، همچنین زیر و رو کردن بادمجان‌ها موجب تردتر شدن بافت بادمجان‌ها می‌شود.
1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها