پنج‌شنبه، 22 خرداد، 1404

بهترین طرز نگهداری سمنو برای مدت طولانی بدون تغییر رنگ و مزه

سمنو یکی از نمادهای سفره هفت‌سین است که بسیاری از ایرانیان قبل از عید نوروز آن را تهیه کرده و بر سر سفره هفت سین خود می گذارند و سمبل قدرت، خیر و برکت می‌دانند. بسیاری از شیعیان نه تنها قبل از نوروز بلکه در مراسم مذهبی سمنو می پزند و این خوراکی خوشمزه را منسوب به حضرت فاطمه (س) می‌دانند. اگر شما هم قبل از >>عید نوروز سمنو تهیه کرده اید و می خواهید این دسر خوشمزه را برای مدت طولانی نگهداری نمایید، با این بخش از >>نمناک همراه شوید.

برای نگهداری طولانی مدت سمنو نکات زیر را رعایت کنید.

سمنو را در ظرف مناسب بریزید

پس از تهیه سمنو خانگی، اجازه دهید که سرد شود و آن را در ظرفی تمیز و خشک بریزید که درب داشته باشد. ریختن سمنو در ظرف مرطوب و بدون در سبب خراب شدن زودتر سمنو می شود.

سمنو را در جای خشک و خنک قرار دهید

اگر می خواهید خیلی زود سمنو را مصرف کنید، روش >>نگهداری سمنو بیرون از یخچال این است که دسر خوشمزه را در جای خشک و خنک قرار دهید. سمنو در زمستان یک یا دوز در دمای محیط و جای خشک و خنک خراب نخواهد شد.

سمنو را داخل یخچال نگهداری کنید

برای نگهداری طولانی مدت سمنو، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید. در پاسخ به این سوال که سمنو تا چند روز در یخچال میماند؟ باید گفت اگر درجه ی یخچال بین ۲ تا ۵ درجه ی سانتیگراد باشد، سمنو بین ۵۰ روز و حداکثر ۲ ماه قابلیت استفاده دارد. برای قرار دادن سمنو در یخچال ظرف باید درب دار باشد تا بوی >>مواد غذایی را به خود نگیرد.

سمنو را در فریزر بگذارید

برای نگهداری طولانی مدت (حداکثر ۳ ماه) سمنو، آن را در ظرف مناسب یا کیسه مخصوص فریزر بریزید. بهترین روش نگهداری از سمنو داخل فریزر است که سمنو را در کنار مرغ و ماهی و سبزیجات قرار ندهید.

برای گرم کردن دوباره سمنو هرگز کل آن را یکباره داغ نکنید بلکه به میزان مورد نیاز، سمنو را در ظرف جداگانه گرم کرده و مصرف کنید. اگر سمنو چندین بار گرم شود، سریع ترش شده و خراب می شود.

  • برای هر بار استفاده از سمنو از قاشق خیس استفاده نکنید.
  • سمنوی سالم بوی ملایم و شیرینی طبیعی دارد.
  • سمنوی فاسد بوی ترش، تند یا نامطبوع و رنگ تیره‌تر یا کدرتر از حالت معمول دارد.
  • سمنوی ترش شده آبکی، چسبناک یا دانه‌دار و مزه ای غیر عادی دارد.
3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها