طرز تهیه شیرینی ملکه >>بادام خانگی خوشمزه
ملکه بادام یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های سنتی است که به دلیل طعم بینظیر و مغذی بودن، طرفداران زیادی دارد. بسیاری از افراد تصور میکنند که برای تهیه این شیرینی خوشمزه حتماً به فر نیاز است، اما در این بخش از آموزش >>شیرینی پزی نمناک، به شما آموزش خواهیم داد که چطور می توانید بدون استفاده از فر این شیرینی لذیذ را تهیه کنید. با استفاده از روش های ساده و مواد اولیه در دسترس می توانید به راحتی >>شیرینی ملکه بادام خانگی و خوش طعم را برای خود و خانوادهتان آماده و از لذت خوردن آن بهرهمند شوید.
مواد لازم شیرینی ملکه بادام
مواد لازم | میزان لازم |
آرد شیرینی | 350 گرم |
شکر یا پودر قند | 125 گرم |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
خامه صبحانه | 50 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | نوک قاشق (یک هشتم قاشق چای خوری) |
مواد روی شیرینی
شکر | نصف پیمانه |
عسل | نصف پیمانه |
کره یا روغن | 50 گرم |
خامه | 50 گرم |
خلال بادام یا پرک بادام | یکی و نصفی پیمانه |
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
- در مرحله اول نصف کره را با پودر قند یا کمی شکر ترکیب کرده تا جایی که کرم رنگ و حجیم شود.
- بعد از آن مقدار کمی وانیل را به تخم مرغها اضافه و آن را به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شود.
- سپس به این ترکیب خامه اضافه کنید. خامه را با لیسک هم بزنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
- اگر همزن دارید، با استفاده از این دستگاه دوباره مخلوط را هم زده تا به یک خمیر لطیف برسید؛ البته خیلیها با قاشق هم این کار را انجام میدهند.
- برای پخت؛ تابه دو طرفه را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و از شعله پخش کن هم استفاده کنید.
- بعد از اینکه تابه گرم شد، کف آن را دو لایه کاغذ روغنی بگذارید و بعد خمیر را بریزید و درب تابه را ببندید.
- حدوداً باید 35 دقیقه صبر کنید تا اطراف خمیر طلایی شود.
طرز تهیه مواد روی شیرینی ملکه بادام
- ابتدا داخل یک ظرف کره، خامه، >>عسل و شکر را کامل با هم ترکیب کنید؛ سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شده و یک الی دو بار جوش بخورد.
- بعد از آن پرک بادام یا خلال بادام را به ترکیب اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
- بعد از اینکه پایه شیرینی را پختید؛ باید رویه شیرینی را روی ترکیب بریزید و آن را یکنواخت کنید.
- بعد دوباره درب تابه را بگذارید. حدود 30 دقیقه باید صبر کنید تا شیرینی به طور کامل پخته شود.
- بعد از اینکه شیرینی به طور کامل پخت، آن را از روی حرارت بردارید و درب را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
- سپس شیرینی را بیرون بیاورید و هر طور که خواستید برش بزنید. برای تزیین هم میتوانید از پودر >>گردو یا پودر >>پسته استفاده کنید.
نکات کلیدی برای پخت شیرینی ملکه بادام
- استفاده از خامه و هم زدن ملایم با لیسک به یکدست شدن خمیر کمک می کند.
- آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید تا شیرینی سبک و پوک شود.
- اگر فر ندارید، از تابه دو طرفه استفاده کنید و حتماً کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- همزمانی مراحل پخت و آمادهسازی مواد، نقش مهمی در نتیجه نهایی دارد که درست پشت هم انجام شوند.