محققان میگویند ۹۶ درصد از مواد غذایی مورد بررسی حاوی ذرات پلاستیکی بودهاند. برخی از منابع اصلی این آلودگی عبارتند از:
بازکردن بستهبندیها: عمل ساده بازکردن درِ یک بطری پلاستیکی یا پارهکردن یک بستهبندی، باعث جدا شدن ذرات ریز پلاستیک میشود.
ظروف شیشهای: حتی بطریهای شیشهای نیز به دلیل داشتن واشر یا آستر پلاستیکی در درب خود میتوانند منبع آلودگی باشند.
ظروف یکبار مصرف: جعبههای پیتزا و لیوانهای قهوه که دارای لایه داخلی پلاستیکی هستند، از دیگر منابع مهم هستند.
کیسههای چای پلاستیکی: این کیسهها هنگام قرارگرفتن در آب داغ، مقادیر زیادی میکروپلاستیک آزاد میکنند.
تختههای خردکن و ظروف ملامین: استفاده و شستشوی مکرر این وسایل، به ویژه با حرارت و سایش، نرخ آزادشدن ذرات پلاستیکی را افزایش میدهد.
با تازههای علم و فناوری در خوشه خبر همراه باشید