به گزارش خبر فوری، انتخابات هیات رییسه مجلس دوازدهم فردا - سه شنبه- ۶ خرداد برگزار می شود .انتخاباتی که دومین دوره هیات رئیسه این مجلس است. با نزدیک شدن به زمان این انتخابات، نزاع گروهای اصولگرا در داخل مجلس علنی شده است. طیفی از اصولگریان موسوم به "پاجوش ها " که در جریان انتخابات دوزادهم مجلس راه خود را از اصولگرایان سنتی جدا کردند، در این دوره از انتخابات هیات ریسه مجلس، به صورت علنی تلاش می کنند قالیباف را که به نوعی نماینده طیف سنتی اصولگراست، دور بزنند و نماینده خود را بر صندلی ریاست بهارستان بنشانند. سال گذشته نیز پاجوش ها به دنبال ریاست ذوالنوری در مجلس بودند که در آن رقابت شکست خوردند.
تندروهای شکست خورده در پی جبران
این طیف جدید الخلقه اصولگرا، تاکنون در دو پروژه شکست خوردند یکی انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری که نتوانستند سعید جلیلی را راهی پاستور کنند، در پروژه دوم نیز موفق به تغییر دبیر شورای عالی امنیت ملی نشدند. تلاشهای آنها در هفته های اخیر برای ریاست قوه مقننه دیگر تلاشی است که معلوم نیست به نتیجه برسد.
در مقابل تلاش این طیف اصولگرا ، فراکسیون انقلاب اسلامی که طیفی حامی محمد باقر قالیباف است قرار است صبح سه شنبه – 6 خرداد – قبل از آغاز رای گیری هیات رییسه مجلس تشکیل جلسه بدهد و اعلام کرده است که کاندیدای مورد حمایتش برای ریاست مجلس محمد باقر قالیباف است.
پیامکی هایی که صدای پاجوش ها را درآورد
اما ماجرا فقط این نیست، بر اساس اخباری که از صحن مجلس رسانه ای شده است پیامکی از طرف فراکسیون انقلاب اسلامی به دست نمایندگان رسیده و از آنها خواسته است در جلسه ای با دستور کار تعیین هیات رئیسه آینده مجلس شرکت کنند و البته در این پیامک آمده است که هرگونه جلسه ای دیگر غیر از جلسه فوق از جانب فراکسیون انقلاب نمیباشد.
البته این پیامک صدای طیف موسوم به پاجوش ها را در آورده است و اعلام کرده اند که این فراکسیون در یک سال گذشته جلسه ای نداشته است و چطور صبح روز رای گیری می خواهد برای هیات رییسه مجلس تعیین تکلیف کند!
به موازات این موضوع پیامک دیگری نیز به دست نمایندگان می رسد که در آن عنوان شده بود که عده ای قصد دارند برای رانت خواری، قالیباف رئیس مجلس نشود.
حمید رسایی در این خصوص در تذکری در مجلس گفته است: "یکی از تذکر دهنده ها گفت که پیامک میدهند و میخواهند که شما رئیس نشوید تا رانتخواری در مجلس باب شود، معنی آن این است که اگر کسی خدایی دست از پا خطا کرد، یعنی میخواهد رانت خواری در مجلس باب شود." او خواهان پیگیری این پیامک ها شد و گفت که "موافقم که این پیامکها پیدا شود چون واقعاً به نفع شماست."
رسایی در ادامه به نقد رفتارهای فراکسیون انقلاب اسلامی و تشکیل جلسه اخیر آن پرداخت و از اینکه این فراکسیون کاندیدای خود را قالیباف معرفی کرده، انتقاد کرد: «فراکسیون انقلاب اسلامی که یک سال هیچ جلسهای ندارد. سه شنبه صبح در صحن علنی جلسه گذاشته شده است برای اینکه برای انتخاب اعضای هیئت رئیسه انتخاب کنند. آن رئیس فراکسیون که هنوز بعد از یک سال به طور موقت است، دو هفته پیش اعلام کرد که ما جماعت را بر ریاست آقای قالیباف اعلام کنیم! >>(اینجا ببینید)
سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی جواب رسایی را داد
البته سخنگوی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی جواب این انتقاد رسایی را داد. احد آزادیخواه در واکنش به تذکر رسایی در این خصوص گفت: این حرف درستی نیست که یک سال است که فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس تشکیل جلسه نداده است؛ آخرین جلسه فراکسیون در بحث رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم یعنی ۹ ماه پیش بود.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، رئیس مجلس شورای اسلامی بارها تقاضا کرد که فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس فعال شود. حال سوال این است که چه کسانی نگذاشتند؟ افرادی که از خارج از مجلس سهمخواهی از مجلس میکردند، اجازه ندادند. جریانی از بیرون مجلس نگذاشت فراکسیون فعال شود.
نماینده ملایر در مجلس افزود: حرف قالیباف این بود که من نمیخواهم رئیس فراکسیون باشم و فرد دیگری رئیس فراکسیون باشد، اما سهمخواهیها نگذاشت.
آزادیخواه گفت: دوستانی که میگویید مقام نمایندگی قائم به شخص است، آیا با این پیامکها هم قائم به شخص است؟ پیامکی از یک جریان با یک هدف و اتاق عملیات مشخص میخواهد برای نماینده تعیین تکلیف کند.
آنگونه که به نظر می رسد نبرد درونجناحی مجلس این بار فقط بر سر ترکیب هیات رئیسه نیست. این یک بازی سرنوشتساز برای پاجوش هاست که می خواهند از حاشیهنشینی عبور کنند و خود را در جایگاه تصمیمگیری ببینند.