دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

بدبو اما جادوی سلامتی؛ پیاز، قاتل خاموش سرطان؛ کاهش خطر ابتلا به 4 نوع سرطان

به گزارش سرویس پایگاه خبری ، مطالعات مختلف نشان داده است که مصرف بیشتر پیاز می‌تواند با کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ، گلو و تخمدان‌ها مرتبط باشد. این تحقیق نشان داد که مردانی که میزان بالاتری از سبزیجات خانواده Allium، مانند پیاز و سیر، مصرف می‌کنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پروستات دارند. برخی از محققان باور دارند که آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند کوئرستین که در پیاز وجود دارند، مسئول خاصیت ضد سرطانی آن هستند. رژیم‌های غذایی غنی از کوئرستین همچنین با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نیز مرتبط است. این یافته‌ها نشان می‌دهند که گنجاندن پیاز و سبزیجات مشابه در رژیم غذایی می‌تواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مؤثر در مقابل برخی انواع سرطان‌ها عمل کند.

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها