چهارشنبه، 24 اردیبهشت، 1404

کی گفته همه چیز طبیعی باشه بهتره؟ / اینجا بهت ثابت می‌کنم که چرا کلا باید قید لبنیات غیر پاستوریزه رو بزنی

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت: تب مالت نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیرپاستوریزه منتقل می‌شود. فرآورده‌های خام دامی به‌سرعت می‌توانند بیماری‌هایی مانند تب مالت را منتقل کنند.

علائم تب مالت می‌تواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد. این علائم می‌تواند از چند روز تا چند ماه پس از ابتلا به عفونت بروز کند.

مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند و در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند و در حالت جوش هم بزنند.

با وجود قیمت بالا و وجود آلودگی های زیاد در لبنیات محلی، مردم گرایش زیادی به مصرف این مواد دارند و بر اساس یک باور غلط تصور می کنند که خواص این مواد از نوع پاستوریزه آنها بیشتر است؛ غافل از اینکه ممکن است در اثر مصرف این نوع مواد غذایی دچار بیماری های سختی همچون تب مالت شوند.

یکی از مواردی که کارشناسان علم تغذیه و دامپزشکان برای کاهش مصرف محصولات لبنی خام یا غیرپاستوریزه بر آن تاکید دارند، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در مورد مضرات مصرف اینگونه محصولات است.

3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها