به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، رژیم های غذایی شناخته شده برای کاهش خطر ابتلا به سرطان دارای اشتراکاتی هستند، مانند داشتن غذاهای گیاهی زیاد مانند سبزیجات، میوه ها و حبوبات و محدود کردن غذاها و نوشیدنی های مرتبط با خطر بیماری های مزمن، مانند شکر و فست فود.
مطالعات نشان میدهند که رژیمهای غذایی مدیترانهای ممکن است خطر ابتلا به سرطانهای مختلف از جمله سرطانهای رایج مانند سرطان سینه، روده بزرگ، پروستات و معده را کاهش دهد.
رژیمهای گیاهی، سرشار از فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی هستند که ممکن است با جلوگیری از آسیب سلولی و کاهش به محافظت در برابر سرطان کمک کنند.
برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با روی لینک کلیک کنید