چشمک: کباب اورفا یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهاست که میتواند لحظات دلپذیری را در کنار خانواده و دوستان به ویژه در آخر هفتهها ایجاد کند. این کباب لذیذ به همراه نان لواش نازک و گوجهفرنگی سرخشده، طعمی فوقالعاده خواهد داشت و سفرهای دلپذیر را برای شما فراهم میآورد.
در ادامه، دستور تهیه کباب اورفای خانگی معرفی میشود. این کباب به دلیل سادگی مواد لازم و تکنیکهای پخت، یکی از گزینههای مناسب و دوستداشتنی برای دورهمیها به حساب میآید. برای تهیه این کباب، کافیست که مواد لازم را به دقت آماده کرده و ورز دهید. توجه داشته باشید که هر چه چربی گوشت بیشتر باشد، کباب شما خوشمزهتر خواهد شد.
همچنین، حذف پیاز امکانپذیر است، اما به منظور جلوگیری از خشک شدن گوشت و افزایش طعم آن، توصیه میشود که از پیاز استفاده شود. میزان تندی کباب نیز بسته به سلیقه شما قابل تنظیم است. در حین پخت کبابها، حتماً از دقت کافی برخوردار باشید تا از سوختن یا خشک شدن آنها جلوگیری شود.
با آمادهسازی و پیروی از این دستور، میتوانید یک کباب اورفای خانگی تهیه کنید که به خوبی با بهترین نمونههای آن در رستورانها رقابت میکند. بیایید یک کباب لذیذ و خاطرهانگیز درست کنیم!
کالری:
برای هر پرس: ۱۹۲ کالری
مواد لازم برای دستور تهیه کباب اورفای خانگی
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده با چربی متوسط (ترکیب گوشت گوساله و گوسفند)
۵۰ گرم چربی دمبه (چرخشده)
۲ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز شیرین
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز تند
۱ عدد پیاز رندهشده
۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کباب اورفای خانگی چگونه است؟
گوشت چرخکردهی دوبار چرخشده را در یک کاسه بریزید. پیاز رندهشده، سیر، رب گوجه و ادویهها را اضافه کرده و حداقل ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید.
مواد ورز دادهشده را به سیخ بکشید و به همین شکل حداقل ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
سیخهای کباب را در سینی فر قرار دهید. کنار آنها گوجهفرنگی، فلفل سبز و فلفل دلمهای اضافه کنید.
در فر از پیش گرمشده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد، تا زمان سرخشدن بپزید.
همراه با سالاد پیاز و سماق و نمک سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد پخت
اگر در خانه گریل برقی دارید، میتونید کبابها رو با اون بپزید. همچنین از سیخ چوبی یا فلزی هم میتونید استفاده کنید.
پیشنهاد سرو
در کنار کباب، سالاد پیاز با سماق، گوجهفرنگی کبابی، پیاز و فلفل کبابی سرو کنید.