ایسنا: صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) اعلام کرد، بیمارستانهای کودکان و نوزادان در نوار غزه در سایه جنایتهای نسلکشی مداوم رژیم صهیونیستی در نوار غزه از حدود یک سال و نیم پیش تاکنون، بدون تجهیزات پزشکی کافی و در شرایط بسیار دشوار فعالیت میکنند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، سازمان یونیسف همچنین اعلام کرد، زنده ماندن و بقای کودکان غزه منوط به برقراری مجدد آتشبس و ورود کمکها به نوار غزه است.
یونیسف در ادامه بر لزوم اجازه ورود مجدد کمکهای بشردوستانه به غزه تاکید کرد.
صندوق یونیسف تصریح کرد، بیمارستانهای غزه که به درمان نوزادان و کودکان میپردازند، فاقد تجهیزات پزشکی کافی هستند و در شرایط بسیار سختی کار میکنند.
پیشتر، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل (آنروا) اعلام کرده بود، مراکز بهداشتی غزه همچنان با اتمام امدادرسانیهای پزشکی، آسیب میبینند و برای انجام عمل جراحی نیاز به واحدهای خون وجود دارد.
این آژانس در بیانیهای اعلام کرد کمکها و امدادرسانی انسانی از دوم مارس به نوار غزه وارد نشده است.
آنروا اعلام کرد، ارزیابیهای سازمان ملل نشان میدهد نزدیک به ۴۲۰ هزار فلسطینی مجددا از زمان فروپاشی آتشبس میان حماس و رژیم صهیونیستی از سوی این رژیم آواره شدهاند. همچنین حدود ۶۹ درصد از ساکنان غزه تحت دستورهای آوارگی مداوم هستند.
این آژانس سازمان ملل اعلام کرد که از سرگیری بمباران و دشواری دسترسی به تدارکات بشردوستانه، بر توانایی آن در تامین نیازهای ساکنان غزه تأثیر میگذارد.
در همین زمینه، دفتر هماهنگی سازمان ملل در امور انسانی (اوچا) نسبت به وخامت وضعیت انسانی در نوار غزه هشدار داد، زیرا شمار کودکانی که به دلیل سوءتغذیه، خدمات درمانی دریافت میکنند، افزایش یافته است.
این نهاد در بیانیهای اعلام کرد شمار کودکانی که به دلیل سوءتغذیه، تحت درمان قرار میگیرند، در مقایسه با ۲۰۰۰ کودک در ماه میلادی گذشته، به ۳۶۰۰ کودک افزایش یافته است.