دوشنبه، 13 مرداد، 1404

طرز تهیه یک غذای مجلسی با ران مرغ و سبزیجات

فرادید: تاووک کاپاما (Tavuk Kapama) یک غذای ترکیه‌ای است که معمولاً از مرغ، برنج و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. در این غذا، مرغ به همراه برنج و سبزیجاتی مانند هویج، پیاز، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی در یک قابلمه پخته می‌شود. طعم آن به دلیل استفاده از ادویه‌جات مختلف و مرینیت کردن مرغ قبل از پخت بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا در واقع شبیه به یک نوع پلو است که مرغ درون آن قرار دارد و همه مواد به طور همزمان در قابلمه پخته می‌شوند، که باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. در این ویدئو یک آشپز ماهر طرز تهیه این غذا را با تمامی نکات آن آموزش می دهد.

>>

5 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها