جمعه، 02 خرداد، 1404

مجروحان حادثه بندرعباس همه زنده ماندند

class="startmessage ">>به گزارش >>فرتاک نیوز،

حسین ساجدی‌نیا روز چهارشنبه در مراسم افتتاح «مرکز مدیریت بحران و کنترل عملیات کلانشهر اصفهان» افزود: اکنون تنها یکی دو نفر از مجروحان حادثه مورد نظر همچنان در بیمارستان هستند و بقیه در روزهای اخیر پس از سیر روند درمان خود مرخص شدند.

وی اضافه کرد: عملیات امداد و نجات، بلافاصله پس از وقوع این حادثه آغاز شد و اطفاء حریق پس از ۴۸ ساعت کار مداوم پایان یافت.

رییس سازمان مدیریت بحران گفت: در عملیات امدادرسانی و اطفاء حریق در این حادثه هیچیک از عوامل امدادی نیز دچار سانحه نشدند و همگی عملکرد خوبی داشتند.

ساجدی‌نیا اضافه کرد: ایران در جهان، رتبه یازدهم و در آسیا رتبه چهارم وقوع بحران را دارد، بنابراین ایجاد مراکز مدیریت بحران‌ و پاسخ مناسب به آنها، از نیازهای کشورمان است.

>>

وی خاطرنشان کرد: نقشه راه مدیریت بحران کشور بزودی رونمایی خواهد شد و پس از ابلاغ آن به همه دستگاه‌ها قادریم در این زمینه بهتر عمل کنیم.

رییس سازمان مدیریت بحران از تشکیل قرارگاه «ایران من» با هدف بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی خبر داد و گفت: این قرارگاه با مشارکت بخش خصوصی راه‌اندازی شد و برای مثال در صورت وقوع زلزله، می‌تواند در ۲۴ ساعت، یک میلیون وعده غذای سرد آماده‌سازی و توزیع کند.

ساجدی‌نیا تصریح کرد: وضعیت پیشگیری، مدیریت و کنترل بحران در کشور در ۲ سال آینده با اجرای طرح‌هایی در این پیوند، بهتر خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز در این مراسم گفت: در چهار نقطه این کلانشهر باید سایت(مجموعه) اسکان اضطراری احداث شود که «باغ فدک» یکی از آنهاست، ضمن اینکه سایت دیگری نیز در شرق این دیار در دست احداث است.

>>

منصور شیشه‌فروش ادامه داد: شهرداری مرکز مدیریت بحران و کنترل عملیات کلانشهر را راه‌اندازی کرد و این مرکز آماده کمک به دیگر استان‌هاست.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان نیز گفت: ساختمان مرکز مدیریت بحران و کنترل عملیات کلانشهر اصفهان در بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت در سه طبقه در نزدیک حلقه(رینگ) چهارم شهری، آزادراه کناری شهر و فرودگاه ساخته شده است.

مهدی بقایی افزود: اطلاعات تمام نرم‌افزارهای مدیریت شهری بویژه سامانه «رسا» در این مرکز بارگذاری شده و قابلیت رصد لحظه‌ای فعالیت‌های شهری نیز فراهم است.

انفجار بزرگی حوالی ظهر شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست که بیش از ۵۰ جان باخته و یک هزار و ۵۰۰ مجروح داشت.

>>>>بندر شهید رجایی با حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابه‌جایی سالانه ۷۰ میلیون تُن بار را دارد.

لینک خبر
1 روز پیش

دسته‌بندی‌ها