class="startmessage ">>به گزارش >>فرتاک نیوز، از دیدگاه طب ایرانی پیشین ، گرما باعث خشکی و نابalance در اعضا میشود و موجب خستگی، خوابآلودگی، سردرد و گاهی واکنشهای عاطفی مانند کجخُلقی میشود. بنابراین، انتخاب نوشیدنیها در این فصل، تنها یک تصمیم گرسنگی-تشنهگی نیست، بلکه یک اقدام پیشگیرانه سلامتی است.
نوشیدنیهای طبیعی با طعم خنک: انتخاب هوشمندانه تابستان
در ادامه، چند مورد از نوشیدنیهای توصیهشده در طب سنتی ایرانی برای مقابله با حرارت هوا را معرفی میکنیم:
۱. شربت خاکشیر و تخم شربتی
این ترکیب، یکی از قدیمیترین و مؤثرترین راهها برای حفظ رطوبت داخلی بدن و جلوگیری از خشکی است. خاکشیر به عنوان یک جاذب آب طبیعی، باعث ایجاد لایه حفاظتی در دستگاه گوارش شده و خشکی داخلی را کاهش میدهد.