سه‌شنبه، 09 اردیبهشت، 1404

افشای یک راز ترسناک پشت جویدن آدامس

class="startmessage ">>به گزارش >>فرتاک نیوز،

دکتر نسرین موئدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی در مصاحبه‌ای عنوان کرد: در یکی از دانشگاه‌های معتبر آمریکا مطالعه‌ای صورت گرفته پیرامون >>جویدن آدامس و مضرات آن که طبق این گزارش، ذرات زیادی از میکروپلاستیک‌ها با بزاق ما بلعیده می‌شود. جالب است بدانید در فرمولاسیون تولید آدامس یک ترکیب پلیمری به عنوان ماده اصلی و پایه در کنار ایر افزودنی‌های رنگ و طعم‌دهنده در آدامس وجود دارد که به دو نوع طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شوند.

به گفته دکتر موئدنیا میزان ورود میکروپلاستیک‌ها به بدن ما با جویدن آدامس به مراتب کمتر از خطر آن از آب آشامیدنی و هوا و… است و از طرفی آدامس‌های از برندهای معتبر، استانداردهای قانونی را برای تولید محصولی ایمن، در حد بالایی دارند.

>>​محصولاتی که حاوی بیشترین میزان میکروپلاستیک‌ها هستند

ناگفته نماند که بطری‌های آب معدنی، کیسه‌های محتوی چای فوری، ماهی‌هایی که در آب‌های آزاد پرورش می یابند و نمک‌های دریایی که از دریا استحصال می‌شوند می‌توانند آلوده به میکروپلاستیک‌ها باشند. میکروپلاستیک‌ها تحت شرایط مختلفی نظیر سایش، فرسودگی‌ها، تماس طولانی مدت، حرارت، اسیدیته، انجماد و… از پلاستیک جدا شده و وارد ماده غذایی و در نهایت و به مرور زمان وارد بدن ما می‌شوند.

لینک خبر
8 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها