سه‌شنبه، 30 اردیبهشت، 1404

جلوگیری از خستگی بهاری با مصرف این خوراکی‌ها

class="startmessage ">>به گزارش >>فرتاک نیوز،

خستگی در فصل بهار معمولا به‌دلیل تغییرات فصلی و تغییر در نور و دما و همچنین اختلالات خواب ناشی از کاهش هورمون ملاتونین رخ می‌دهد. با پیروی از سبک زندگی سالم، ورزش مرتب روزانه و تغذیه مناسب می‌توان خستگی بهاری را برطرف کرد.

>>از مواد خوراکی مناسب برای درمان خستگی در فصل بهار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

>>* شکلات تلخ: شکلات تلخ موجب تولید هورمون اندورفین در بدن می‌شود که این هورمون به‌نوبه خود از خستگی فرد کاسته و باعث شادی او می‌شود.

>>* مصرف آجیل: یکی از مواد معدنی که اثرات ضداسترسی دارد و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد و جلوی خستگی بهاری را می‌گیرد، منیزیم است. با مصرف مغز‌ها می‌توان منیزیم کافی به بدن رساند.

>>* جو دوسر: این غله سرشار از ویتامین‌های گروه B و کربوهیدرات‌های پیچیده است که با فراهم کردن انرژی پایدار جلوی خستگی در بهار را می‌گیرد.

>>* زرده تخم‌مرغ: این ماده خوراکی حاوی ماده معدنی سلنیوم است که در بهبود خلق‌وخو موثر است.

>>* آووکادو: این میوه، موجب ترشح هورمون سروتونین (هورمون شادی) در بدن شده و خستگی را برطرف می‌کند.

>>* توت‌فرنگی: توت‌فرنگی سرشار از ویتامین C، اسیدفولیک و آنتی‌اکسیدان است که در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است و با کاهش اضطراب به فرد کمک می‌کند که با تغییرات فصلی و خستگی ناشی از آن مقابله کند. درضمن توت‌فرنگی بدن را هیدراته و پرانرژی نگه می‌دارد.

همچنین مصرف انواع سبزیجات، مانند اسفناج و سبزیجات برگ‌سبز، لوبیا و عدس، گندم سبوس‌دار، موز، ماست یونانی، سالمون و ماهی‌های چرب، دانه‌های چیا و کتان هم در برطرف کردن خستگی بهاری موثر هستند.

>> منبع: خبر آنلاین
لینک خبر
1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها