class="startmessage ">>به گزارش >>فرتاک نیوز، رفلاکس اسید معده یک بیماری رایج و دردناکی است که در اثر تحریک اسید معده ایجاد میشود، رفلاکس به معنای بازگشت اسید از معده به مری است که باعث بروز احساس سوزش در قفسه سینه، سرفه مداوم و بیدلیل، احساس وجود توده در گلو، تهوع یا استفراغ میشود، مصرف بعضی از مواد غذایی میتواند این شرایط را وخیمتر کند، در ادامه به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم:
>>مرکبات و گوجه فرنگی
رفلاکس اسید معده میتواند با مصرف مرکباتی مانند پرتقال، لیمو و لیموترش ایجاد شود، در صورتی که اغلب دچار این مشکل میشوید، باید از مصرف مرکبات دوری کنید؛ گوجه فرنگی نیز حاوی اسید سیتریک و اسید مالیک است که باعث تولید بیش از حد اسید معده میشود و احتمال بروز سوزش معده را افزایش میدهد.
>>چربیهای ناسالم
مصرف چربیهای ناسالم فرایند هضم غذا را دچار اختلال میکند و به معده فشار وارد میکند، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف چربیهای ناسالم احتمال رفلاکس اسید معده را افزایش میدهد.
>>قهوه یا چای
چای و قهوه نوشیدنیهای حاوی کافئین هستند که رفلاکس اسید معده را تشدید میکنند، این اتفاق به دلیل تحریک پوشش معده ناشی از مصرف کافئین رخ میدهد.
>>بیسکویت و کلوچه
مصرف بیسکویت و کلوچه باعث ایجاد یک محیط بسیار اسیدی در معده میشود، معمولاً این مواد غذایی حاوی طعمدهندههای مصنوعی و افزودنیها هستند که برای سلامت معده مضر هستند.
>>غذاهای سرخ شده
هضم غذاهای سرخ شده برای معده بسیار دشوار است، زیرا سرشار از چربیهای مضر هستند، بنابراین مصرف این مواد غذایی پوشش داخلی معده را تحریک میکند و باعث بروز رفلاکس اسید معده میشود.