پنج‌شنبه، 22 خرداد، 1404

این مواد غذایی اسید معده را بیشتر می‌کند

class="startmessage ">>به گزارش >>فرتاک نیوز،

رفلاکس اسید معده یک بیماری رایج و دردناکی است که در اثر تحریک اسید معده ایجاد می‌‌شود، رفلاکس به معنای بازگشت اسید از معده به مری است که باعث بروز احساس سوزش در قفسه سینه، سرفه مداوم و بی‌دلیل، احساس وجود توده در گلو، تهوع یا استفراغ می‌‌شود، مصرف بعضی از مواد غذایی می‌تواند این شرایط را وخیم‌تر کند، در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

>>مرکبات و گوجه فرنگی

رفلاکس اسید معده می‌تواند با مصرف مرکباتی مانند پرتقال، لیمو و لیموترش ایجاد شود، در صورتی که اغلب دچار این مشکل می‌‌شوید، باید از مصرف مرکبات دوری کنید؛ گوجه فرنگی نیز حاوی اسید سیتریک و اسید مالیک است که باعث تولید بیش از حد اسید معده می‌‌شود و احتمال بروز سوزش معده را افزایش می‌دهد.

>>چربی‌های ناسالم

مصرف چربی‌های ناسالم فرایند هضم غذا را دچار اختلال می‌‎کند و به معده فشار وارد می‌کند، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف چربی‌های ناسالم احتمال رفلاکس اسید معده را افزایش می‌دهد.

>>قهوه یا چای

چای و قهوه نوشیدنی‌های حاوی کافئین هستند که رفلاکس اسید معده را تشدید می‌کنند، این اتفاق به دلیل تحریک پوشش معده ناشی از مصرف کافئین رخ می‌دهد.

>>بیسکویت و کلوچه

مصرف بیسکویت و کلوچه باعث ایجاد یک محیط بسیار اسیدی در معده می‌‌شود، معمولاً این مواد غذایی حاوی طعم‌دهنده‌های مصنوعی و افزودنی‌ها هستند که برای سلامت معده مضر هستند.

>>غذاهای سرخ شده

هضم غذاهای سرخ شده برای معده بسیار دشوار است، زیرا سرشار از چربی‌های مضر هستند، بنابراین مصرف این مواد غذایی پوشش داخلی معده را تحریک می‌کند و باعث بروز رفلاکس اسید معده می‌شود.

>> منبع: ایمنا
لینک خبر
3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها