دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

ترامپ: ما سیاست فشار حداکثری علیه ایران را برای برقراری صلح از سر گرفته‌ایم | زلنسکی دیکتاتور است



دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اشاره به سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد که با هدف برقراری صلح بوده و واشنگتن به تهران و دیگر کشورها اجازه دستیابی به سلاح هسته ای را نمی دهد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه شب به وقت محلی در نشست «ابتکارات سرمایه‌گذاری‌ آینده» در شهر میامی در ایالت فلوریدا مدعی شد که باید در خاورمیانه ثبات و آرامش برقرار باشد و به همین دلیل  سیاست فشار حداکثری علیه ایران را برای برقراری صلح از سر گرفته و «حوثی ها» (انصارالله یمن) را در فهرست گروههای تروریستی قرار داده است.

 

ترامپ تصریح کرد: ما دوباره سیاست فشار حداکثری علیه ایران را با هدف برقراری صلح اعمال کردیم. ما نمی‌توانیم به کشورها از جمله ایران اجازه بدهیم تسلیحات هسته‌ای داشته باشند.

 

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: من برای پایان دادن به جنگ‌ها در سراسر جهان از جمله در خاورمیانه اقدام می‌کنم. ما همه گروگان‌هایی را که در غزه نگهداری می‌شوند، برمی‌گردانیم.

 

>>زلنسکی دیکتاتور است و دولت بایدن را فریب داد

ترامپ درباره جنگ اوکراین نیز گفت: امیدواریم به زودی شاهد آتش‌بس در اوکراین باشیم. اروپا نتوانست به صلح دست یابد و ولودیمیر زلنسکی نیز دولت بایدن را فریب داد.

 

رئیس جمهوری آمریکا درباره انتقادهای ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین از خود، بار دیگر او را دیکتاتور خواند و گفت زلنسکی یک دیکتاتور بدون انتخابات است و بهتر است فوراً اقدام کند زیرا در غیر این ‌صورت کشوری برایش باقی نخواهد ماند.

 

ترامپ در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا دوست دارد رئیس جمهور زمان جنگ باشد یا صلح؟ گفت که  می‌خواهد برقرارکننده صلح باشد و برای این کار، آمریکا باید قدرتمند باشد.

 

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: می‌خواهیم صلح را به اروپا و خاورمیانه بیاوریم. میراث من برقراری صلح خواهد بود. روسیه ۹۰۰ هزار و اوکراین ۷۰۰ هزار سرباز از دست داده است.

 

>>زلنسکی اگر می خواست می توانست در مذاکرات ریاض شرکت کند

رئیس جمهوری آمریکا افزود: زلنسکی اگر می‌خواست می‌توانست در مذاکرات ما با روسیه در ریاض شرکت کند.

 

ترامپ بار دیگر همچنین به جو بایدن رئیس جمهوری دمکرات قبلی آمریکا تاخت و گفت: گر بایدن خوب عمل می‌کرد، من برای ریاست جمهوری نامزد نمی‌شدم.

 

>>تقدیر ترامپ از عربستان سعودی

رئیس جمهوری آمریکا از محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی برای برگزاری مذاکرات میان واشنگتن – مسکو بر سر پایان جنگ اوکراین قدردانی کرد و گفت: با پوتین و زلنسکی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین صحبت کردم و تیم‌های ما روی آن کار می‌کنند.

 

ترامپ که در نشست اولویت موسسه ابتکار سرمایه‌گذاری آینده که با پشتیبانی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی در میامی برگزار شد، همچنین گفت: «پادشاهی عربستان سعودی، مکانی ویژه با رهبرانی برجسته است.»

 

رئیس جمهوری آمریکا از یاسر الرمیان، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی قدردانی و او را «انسانی بزرگ» توصیف کرد.

 

ترامپ در این سخنرانی خود در شهر میامی همچنین گفت: می‌خواهیم در همه‌ امور از جمله رمزارز پیشرو باشیم. او  با اشاره به تجربه مکزیک درباره مبارزه با مواد مخدر، درباره مصرف فنتانیل در آمریکا گفت ارزش‌های خانوادگی و تبلیغ درباره مضرات مواد مخدر می‌تواند به مبارزه با مواد مخدر کمک کند.

 

>>جنایتکاران زیادی از مرزها به کشور ما نفوذ کرده‌اند

رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه گفت که سیاست مرزهای باز در دولت پیشین، آسیب‌های زیادی به این کشور وارد کرده و باید مهاجران را اخراج کرد.

 

ترامپ طی اظهاراتی گفت: «مطمئن خواهیم شد که فساد، تورم و ناکارآمدی برای همیشه از کشورمان محو می‌شود. نتایجی که در انتخابات ریاست جمهوری به دست آوردیم شگفت‌انگیز بود».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی توضیح داد: «سیاست مرزهای باز، آسیب‌های زیادی به کشور ما وارد کرده است و باید به آن پایان دهیم. اروپا هم باید به شیوه‌ای هوشمندانه‌تر با مشکل مهاجران مقابله کند».

 

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «جنایتکاران زیادی از مرزها به کشور ما نفوذ کرده‌اند و ما باید آنها را به کشورهایشان برگردانیم».

 

طبق این گزارش، ترامپ با بیان اینکه «جو بایدن» رئیس جمهور سابق پیشین آمریکا به‌طرز بی‌سابقه بودجه دولت را هدر داد، اظهار داشت: «دولت گذشته، یک فاجعه بود. ما در ۴ هفته کارهای زیادی را انجام دادیم که [بایدن] در ۴ سال نتوانست انجام دهند».

 

>>تصمیم ترامپ برای کاهش بودجه پنتاگون

روزنامه «واشنگتن پست» بامداد پنجشنبه گزارش داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از وزارت دفاع خواسته برای کاهش بودجه نظامی آماده شود.

 

بر این اساس، «پیت هگزث» وزیر دفاع آمریکا به سران ارشد ارتش دستور داد تا برنامه‌هایی را برای کاهش ۸ درصدی بودجه دفاعی طی ۵ سال آینده تدوین کنند.

 

در این گزارش آمده است: «فرماندهی اروپایی ارتش آمریکا که بر جنگ در اوکراین نظارت دارد و فرماندهی مرکزی که بر خاورمیانه نظارت دارد، از کاهش هزینه‌ها مستثنی نشده‌اند».

 

 

لینک خبر
2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها