دوشنبه، 06 مرداد، 1404

۱۴ درصد محصولات دامی کشور در اصفهان تولید می‌شود

lang="fa">>>>اقتصادآنلاین؛ گروه استانها_ مهرداد مرادمند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان اصفهان با دارا بودن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: بیش از دو میلیون و ۱۳۶ هزار تن انواع نهاده‌های دامی در این استان اصفهان در یک سال اخیر از طریق سامانه «بازارگاه» با هدف بهبود و افزایش محصولات دامی و ارتقای کیفیت آن‌ها توزیع شده است.

lang="fa">>وی افزود: یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن از نهاده‌های دامی از نوع ذرت، بیش از ۵۴۲ هزار تن، سویا بوده است و پس از آن به ترتیب جو و سایر نهاده‌ها در لیست قرار دارند.

lang="fa">>رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه استان اصفهان همچنین یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات دامی در کشور است، بیان کرد: سالانه حدود دو میلیون و ۴۵۰ هزار تن از این محصولات در اصفهان تولید می‌شو که معادل ۱۴ درصد تولیدات کشور است.

lang="fa">>وی با بیان اینکه lang="fa">>در زمینه تولید گوشت قرمز رتبه دوم و در تولید شیر رتبه اول کشوری در اختیار این منطقه است lang="fa">>، بیان کرد: lang="fa">>هر ساله بیش از ۷۴ هزار تن گوشت قرمز و یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن شیر در این استان تولید می‌شود.

1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها