>>اقتصادآنلاین، مهرین نظری: >>رضا حیدری، دبیر اجرایی نمایشگاه، اعلام کرد که الکامپ ۱۴۰۴ از ۲۷ تا ۳۱ خردادماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد. به گفته او، با وجود ثبتنام بیش از ۶۳۰ شرکت، به دلیل محدودیت فضا، نهایتاً حدود ۵۰۰ شرکت در نمایشگاه حضور خواهند داشت. ۷۰ شرکت خارجی از کشورهایی مانند چین، آلمان، کره جنوبی، ترکیه و ایتالیا نیز در این دوره حاضر خواهند بود.
>>سایت نمایشگاهی امسال بالغ بر ۵۰ هزار متر مربع خواهد بود و احتمال افزایش این متراژ تا زمان برگزاری وجود دارد. بر اساس جانمایی صورتگرفته، تمامی سالنها زیر بار خواهند رفت و بیشترین تمرکز روی نمایش فناوریهای روز و ایجاد تعامل بینالمللی خواهد بود.
>>از هوش مصنوعی تا رمزارز، روایت الکامپ از آینده اقتصاد دیجیتال
>>امسال بخشهایی مانند الکام AI (پاویون هوش مصنوعی)، پلتفرمهای رمزارز، نمایشگاه پلتفرمهای طلا، پاویونهای نرمافزار، تولید، مشاوره و همچنین سالنهای تخصصی دولت دیجیتال و امنیت سایبری، جزو بخشهای برجسته و جدید نمایشگاه هستند. حیدری میگوید سالنهای ۵ و ۶ بهطور ویژه به موضوع امنیت اطلاعات و شبکه اختصاص داده شدهاند، در حالی که سالن ۲۷ به دولت هوشمند و شرکتهای دولتی فعال در این حوزه تعلق دارد.
>>
>>اجلاس بریکس و دیپلماسی فناوری در سایه الکامپ
>>یکی از مهمترین رویدادهای همزمان با نمایشگاه، برگزاری نخستین اجلاس فناوری اطلاعات کشورهای عضو بریکس است که در روزهای ۲۵ و ۲۶ خرداد در تهران برگزار خواهد شد. به گفته حکیمجوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور، این اجلاس فرصتی برای ایران است تا در چارچوب سیاستگذاری اقتصادی و فناورانه بریکس، مسیر تعامل بینالمللی خود را تقویت کند. تاکنون نمایندگان ۸ کشور به این اجلاس پاسخ مثبت دادهاند و رایزنیها برای دعوت از دیگر کشورها ادامه دارد.
>>از الکامتاکز تا تینو استارز، بخشهای جانبی، اما کلیدی
>>در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادآنلاین درباره بخشهای جانبی نمایشگاه، رضا حیدری توضیح داد که امسال علاوه بر محتوای اصلی، رویدادهایی نظیر الکامتاکز و تینو استارز نیز ساختاریافتهتر و پررنگتر از گذشته برگزار میشوند.
>>الکامتاکس میزبان پنلها و سخنرانیهای تخصصی با حضور فعالان صنعت، کارشناسان و مدیران بخش خصوصی و دولتی خواهد بود؛ از تحول دیجیتال در خدمات عمومی گرفته تا چالشهای فنی و تجربی توسعه فناوری. به گفته یکی از حاضران در نشست، ارزش علمی این بخشها در نمایشگاههایی مانند GSMA نیز با بلیتهای صدها یورویی سنجیده میشود.رویداد تینو استارز نیز با همکاری سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بازطراحی شده تا فعالیتهای نوجوانان بااستعداد کشور بهصورت هدفمند، پایدار و قابل بهرهبرداری در فضای فناوری عرضه شود. امسال تمرکز ویژهای بر پیوند میان بازیگران بخش خصوصی و استعدادهای نوجوان در این رویداد شده است.زیرساختهای جدید و ساختار اجرایی متفاوتمهرداد ذوالفقاریان، دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، با اشاره به تحول ساختاری دبیرخانه نمایشگاه گفت: «امسال با راهاندازی CRM، مرکز پاسخگویی و تشکیل ۳۷ کمیسیون تخصصی و موضوعی، تلاش کردیم تمام نیازهای صنف را در برنامهریزی نمایشگاه لحاظ کنیم. طراحی محتوای نمایشگاه، از پاویونهای تخصصی گرفته تا پنلهای گفتوگو، مستقیماً از دل کمیسیونهای صنفی استخراج شده است.»