چهارشنبه، 11 تیر، 1404

ژیرو مرغ آبدار با سس تزاتزیکی. یک دستور پخت ساده در ماهیتابه

من به شما قدم به قدم نحوه تهیه ژیرو مرغ تند و آبدار را بدون هیچ چاشنی از پیش آماده شده نشان خواهم داد. همچنین نکاتی را برای غذاهای جانبی مانند نان لواش، گوجه فرنگی، پیاز قرمز یا سیب زمینی سرخ کرده به شما ارائه خواهم داد. من تزاتزیکی را تازه هم درست می کنم. شما تصمیم می گیرید که آیا آن را با آب خیار یا بدون آن استفاده کنید.

رویدادها، تحلیل‌ها و مطالب فرهنگی را در خوشه خبر بخوانید

11 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها