دوشنبه، 26 خرداد، 1404

روش تهیه شربت میوه کاکتوس (انجیر هندی)

طرز تهیه شربت میوه کاکتوس

همانطور که می دانید یکی از نوشیدنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار شربت ها هستند که دارای انواع مختلفی می باشند و یکی از انواع آن شربت میوه کاکتوس می باشد. در ادامه، طرز تهیه این شربت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه شربت میوه کاکتوس :

  • میوه کاکتوس (انجیر هندی): 1 کیلوگرم
  • شکر: نصف پیمانه
  • آب لیمو تازه: 3 قاشق غذاخوری
  • هل: 2 عدد

طرز تهیه شربت میوه کاکتوس:

آماده‌سازی میوه:

دستکش ظرفشویی بپوشید و با احتیاط و با کمک چاقوی تیز، پایین‌تر از تیغ‌ها را برش بزنید تا تیغ‌های تیز کاکتوس از ته بریده شود.

میوه را از وسط و به صورت عمودی برش بزنید و با کمک قاشق، مغز قرمزش را بیرون بیاورید.

مخلوط کردن مواد:

تمام میوه‌هایی که خالی کردید، شکر را روی آن‌ها بریزید و با دست میوه را داخل شکر کمی له کنید.

هل را اضافه کرده سپس روی حرارت کم گذاشته تا شربت به قوام برسد، سپس آب لیمو تازه را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه گاز را خاموش کنید.

صاف کردن شربت:

تا شربت گرم است از الک رد کنید و با پشت لیسک صاف کنید تا هسته‌های سفت میوه کاکتوس و هل از شربت جدا شود.

نگهداری:

شربت خنک شده را درون شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر وقت نیاز داشتید با آب مخلوط کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم جهت تهیه شربت میوه کاکتوس:

برای شیرین‌تر شدن شربت می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

می‌توانید به جای هل از دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.

برای تزیین شربت می‌توانید از برش‌های لیمو یا چند برگ نعناع استفاده کنید.

شربت میوه کاکتوس را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.

خواص شربت میوه کاکتوس:

کاهش فشار خون

پاک کننده قوی روده‌ها

مناسب برای بیماران دیابتی

سرشار از ویتامین C، منیزیم، کلسیم و فیبر

آنتی‌اکسیدان و ضد سرطان

نکته: قبل از مصرف هر نوع میوه یا نوشیدنی جدید، به خصوص اگر دارای حساسیت یا بیماری خاصی هستید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.


7 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها